Чомусь маю алергію на ХаТеЦе і аЙфон...)))
з запропонованих Юджулькою вибрав би Samsung GT-I9100 Galaxy S II без української сертифікації.
Дуже ще сподобався
Samsung i9070 Galaxy S Advanceчим саме?
він такий собі середнячок. Камера на 5 мегапікселів (якщо порахувати скільки разів на рік я нею користуюся і врахувати, що зараз отримую чудові знімки 3мегапіксельною, то переплачувати за 8 сенсу не бачу)
пам*яті "всього" 8 гіг, проти 16 в SII - в мене зараз картка на 2 гіга і з них 1,5 вільні постійно.
екран 4 дюйми проти 4,3
і процесор трохи слабший 1 проти 1,2 (знатоки можливо віднайдуть різницю в марці процесора - я не такий тонкий знаток...)))
не знаю, чи в Galaxy S II є фронтальна камера, в Advance точно є... зручно скайпом користуватися.....
я теж відчуваю, що ось ось вже стану власником андроїдного телефону.
Але для себе вирішив, що екран має бути не більше 4 дюймів (4 - максимум, краще трохи менше)
А ціна не більше 2500-2800 грн.
Тому зараз обираю між
LG Optimus Black P970 і
Samsung Galaxy Ace2 i8160.При цьому перший дивлюся з українською сертифікацією, другий без неї (щоб вкластися в ціну, в першу чергу. Різниця в ціні на ЛиЖі з сертифікатом і без нього - незначна)
Вчора годину стояв в Комфі, тримаючи в одній руці ЛиЖі, а в другій Ейс2. Так і не наважився взяти одного з них.
Але поки-що виграє ЛиЖі за рахунок екрану (як в рекламі євросєті - Жесть, какой яркій) і кнопки "G" (для управління телефоном жестами).
Ще плюс цей телефон тонкий і легкий сам по собі.