Автор Тема: Ландик розбушувався!  (Прочитано 12021 раз)

Оффлайн Vlad1978

• Старожил
  • Жизнь прекрасна - спешите жЫть!!!
Re: Ландик розбушувався!
« Ответ #125 : 31 Октября 2011, 14:15:54 »
ну так и говорили :)

Оффлайн Andrew

• Старожил
  • Україна-Русь
« Ответ #126 : 31 Октября 2011, 14:34:28 »
а що Ландику в тюрмі робити? а так піде на шахту,буде працювати...
Робиш - не бійся, боїшся - не роби, а зробив - не шкодуй!

Оффлайн agio

• Старожил
    • focal
« Ответ #127 : 31 Октября 2011, 14:37:24 »
Andrew, ой, жалко Рому, бідолашний!!! будуть там його називати шаЛандик )))

Оффлайн Vanya66

• Старожил
  • Люблю Україну!
« Ответ #128 : 31 Октября 2011, 19:49:23 »
http://www.unian.net/ukr/news/news-465546.html У жертви Ландіка разом з синцями пропали і претензії

Марія КОРШУНОВА, побита депутатом Луганської міськради Романом ЛАНДІКОМ у ресторані, сьогодні вперше після конфлікту зробила офіційну заяву в письмовій формі.

Текст заяви УНІАН передав її адвокат Ігор ЗАЗИМКІН.

«Я довго мовчала. Але настає час, коли доводиться порушити мовчання. Пройшло багато часу після інциденту в ресторані «Баккара». За цей період було дуже багато бруду. Те, що писали і розповідали про мене, - це цинічна брехня. Я хочу розставити всі крапки над «і». У тих звинуваченнях і образах, які звучали на мою адресу, немає жодного слова правди», - сказано в тексті заяви М.КОРШУНОВОЇ.

Там також наголошується, що в дівчини немає конфлікту із сім`єю Р.ЛАНДІКА.

«Подія в ресторані «Баккара» була врегульована ще 6-го липня, коли я разом з Романом ЛАНДІКОМ написала заяву в прокуратуру про те, що у нас немає ніяких, підкреслюю ніяких, претензій один до одного. Я нічого не можу сказати поганого стосовно сім`ї ЛАНДІКА Володимира Івановича і його сина Романа. Він хороший батько, намагається захистити свого сина і зробити все від нього залежне з цього питання. Це гідне пошани. Мої батьки зробили б так само. Ми справді досягли повного взаєморозуміння», - зазначає М.КОРШУНОВА.

У її заяві також пояснюється, чому вона уникала спілкування з журналістами.

«Раніше я уникала будь-якого спілкування із засобами масової інформації. Причина проста - кампанія в ЗМІ найбільше нагадує цькування і чиєсь замовлення. Я не хотіла бути знаряддям у чиїхось руках. Очевидно, що всіх цікавила не подія в ресторані, а сім`я ЛАНДІКА Володимира Івановича і його можливий вплив на політичні процеси як народного депутата України», - йдеться в заяві М.КОРШУНОВОЇ.

Дівчина вважає, що Р.ЛАНДІК не повинен сидіти у в`язниці.

«Я шкодую, що все так сталося, і що я була втягнута в судовий розгляд. Я не маю ніяких претензій до ЛАНДІКА Романа Володимировича, як і він до мене. У нього скоро народиться дитина, і я не хочу позбавляти її батьківської турботи. Він повинен займатися її вихованням, а не сидіти у в`язниці», - впевнена М.КОРШУНОВА.

Як повідомляв УНІАН, 4 липня вночі в ресторані «Баккара» в Луганську син народного депутата від Партії регіонів Володимира ЛАНДІКА, депутат Луганської міськради Р.ЛАНДІК побив М.КОРШУНОВУ.

7 липня прокуратура Луганської області порушила кримінальну справу стосовно Р.ЛАНДІКА за ч.3 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Він був оголошений у розшук і затриманий у Краснодарі (РФ).

21 вересня Р.ЛАНДІКА екстрадували з Росії в Україну для притягнення до кримінальної відповідальності, а 24 вересня - етапували до Луганська.

26 вересня Ленінський районний суд Луганська залишив під вартою депутата Луганської міської ради Р.ЛАНДІКА до винесення вироку.

Сьогодні стало відомо про те, що депутат Луганської міськради Р.ЛАНДІК і М.КОРШУНОВА підписали мирову угоду.
Кожний народ має право жити в своїй країні!!!

Оффлайн AceUA

• Член клуба
« Ответ #129 : 31 Октября 2011, 22:01:57 »
Vanya66, мы ещё с прошлого раза поняли ugaga
...або псих, або геній...це дві крайності однієї і тієї ж сутності )))

Оффлайн grits

• Старожил
  • Донецк
« Ответ #130 : 31 Октября 2011, 22:25:25 »
AceUA,  ну надо отдать должное Коршуновой  - своё бабло она получила еще 6 числа...

Оффлайн Vanya66

• Старожил
  • Люблю Україну!
« Ответ #131 : 01 Ноября 2011, 01:54:11 »
31.10.2011 22:36 , ОСТАННІ НОВИНИ

Побита Ландіком модель пішла на мирову через погрози?

Побита депутатом Луганської міськради Романом Ландіком модель Марія Коршунова підписала мирову угоду, тому що проти неї хотіли порушити кримінальну справу.

Про це ТСН повідомив батько підсудного, депутат від Партії регіонів Володимир Ландік.

"Я сказав, що, так як вона вдарила першою, то ми у відповідь порушимо кримінальну справу проти неї. Мені запропонували: відмовляємося від своєї, ви не ініціюєте свою. Ну, і я погодився", - розповів депутат.

Він також уточнив, що "ні про які гроші мова не йде".

Як повідомлялося, 4 липня 2011 вночі в ресторані "Баккара" у Луганську Роман Ландік побив Марію Коршунову.

Прокуратура Луганської області порушила кримінальну справу проти депутата за ч.3 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу Україні. Роман Ландік був затриманий в Краснодарі (РФ).

11 серпня Генеральна прокуратура Російської Федерації задовольнила запит Генеральної прокуратури України від 19 липня 2011 про видачу Україна Романа Ландіка для притягнення до кримінальної відповідальності. 27 вересня Ленінський райсуд Луганська виніс рішення про арешт депутата Луганської міської ради Романа Ландіка на два місяці.

Нагадаємо, раніше батько Романа депутат Партії регіонів Володимир Ландік заявив, що постраждала Марія Коршунова визнала, що того вечора була напідпитку і вдарила до того, як він її зачепив. Потім адвокат Романа Ландика сказав, що "жертва" була п’яною і першою затіяла бійку.

31 жовтня стало відомо, що Коршунова уклала мирову угоду з Ландіком. http://www.unian.net/ukr/news/news-465588.html

Оффлайн AceUA

• Член клуба
« Ответ #132 : 01 Ноября 2011, 08:50:52 »
Vanya66, да фиг с ними, а то это скоро превратится в новый сезон сериала "Богатые тоже плачут..." ugaga ugaga ugaga
...все они там на одну колодку... bad

Оффлайн игорь**

• Пользователь
« Ответ #133 : 01 Ноября 2011, 08:59:35 »
 и вскоре снова  её эротическая фотосессия  появилась,это сегодня по новостям озвучили-способная телка....и,главное никакого сЭкса,а квартирку приобрела
ну шел пацан мимо,увидел и назвал "своим именем" за что бутылкой по башке от Машеньки-незайманки получил....так что его реакция адекватна  на действия и,уверен,слова  модЭли

Оффлайн sergos

• Старожил
  • Astra Н 1,6. 5dr.
« Ответ #134 : 01 Ноября 2011, 09:04:12 »
AceUA, Хочешь стать популярным-сделай пакость,теперь его Ландика (младшего) знает вся страна   bad

Оффлайн AceUA

• Член клуба
« Ответ #135 : 01 Ноября 2011, 09:08:45 »
sergos, не думаю что ему это в радость - деньги шума и внимания не любят ;)

Оффлайн sergos

• Старожил
  • Astra Н 1,6. 5dr.
« Ответ #136 : 01 Ноября 2011, 09:12:49 »
AceUA, Ну так понятно что антипопулярность,пройдёт время ,всё затихнет и будет снова на "коне"(хоть и маленьком)  ;)

Оффлайн игорь**

• Пользователь
« Ответ #137 : 01 Ноября 2011, 09:37:22 »
sergos,  а ты до этого что-Машу Коршунову знал?,пиар любой ценой! ...причем половина наверняка сознательно пошла бы на такое приключение

Оффлайн -Yurik-

• Старожил
  • КИЕВ-Позняки
« Ответ #138 : 01 Ноября 2011, 09:42:04 »
Бедный Ландик, он наверное уже ЗДОХ от икоты  :D
Мой кабинка бежать на "покращенних" дорогах )))

Оффлайн AceUA

• Член клуба
« Ответ #139 : 01 Ноября 2011, 11:00:44 »
-Yurik-, такое не тонет...

Оффлайн Polyak

• Старожил
  • Кировоград
« Ответ #140 : 01 Ноября 2011, 12:04:15 »
так что его реакция адекватна  на действия и,уверен,слова  модЭли
ёпта, вы меня пугаете, народ :o
меня чего, не так воспитали? или чего мне не кажется адекватным таскание девушки за волосы по всему залу и пинание ее ногами? причем какой период времени?

Оффлайн agio

• Старожил
    • focal
« Ответ #141 : 01 Ноября 2011, 13:03:59 »
Polyak, тю я всегда лупашу ногами за такое, ненуашо, она ж обидела меня я вполне адЭкватный гыгы

Оффлайн grits

• Старожил
  • Донецк
« Ответ #142 : 01 Ноября 2011, 21:52:27 »
мдя... а интересные фотки по запросу Мария Коршунова в поисковике находятся... :)

Оффлайн Vanya66

• Старожил
  • Люблю Україну!
« Ответ #143 : 01 Ноября 2011, 22:35:20 »
мдя... а интересные фотки по запросу Мария Коршунова в поисковике находятся... :)
бачив я ті фотки  ;) , але це ж не привід так себе вести!)

Оффлайн agio

• Старожил
    • focal
« Ответ #144 : 02 Ноября 2011, 00:11:02 »
ябыеевдул гыгы

Оффлайн Андрюха

• Старожил
  • Если стало в жизни туго - погляди на морду друга
« Ответ #145 : 02 Ноября 2011, 07:44:13 »
ябыеевдул гыгы
отож и он хотел
С тех пор как начал водить авто стал осторожнее переходить дорогу...

Оффлайн Vanya66

• Старожил
  • Люблю Україну!
« Ответ #146 : 02 Ноября 2011, 08:32:48 »
отож и он хотел
Так ти ж не тягаєш за волосся кожну , що тобі відмовить!!!  :D

Оффлайн игорь**

• Пользователь
« Ответ #147 : 02 Ноября 2011, 08:54:30 »
посмотрите ролик сначала ....

Оффлайн Vanya66

• Старожил
  • Люблю Україну!
« Ответ #148 : 02 Ноября 2011, 13:27:27 »
Нардеп Ландік заявляє, що дівчина хотіла вбити його сина Рому

Володимир Ландік звинувачує побиту його сином дівчину в замаху «на життя Роми» і допускає порушення кримінальної справи проти неї

Луганськ. 2 листопада. УНІАН. Народний депутат України Володимир ЛАНДІК виступив із заявами, з яких слідує, що ні він сам, ні його син не лише не розкаюються і не бачать нічого поганого в тому, що його син Роман довго і жорстоко бив Марію КОРШУНОВУ, але ще й хочуть судити її за цю бійку.

Про це пише «Сегодня».

«Мало того, що вона вдарила першою, ми зробимо експертизу, яка доведе, що була спроба вбити або завдати тяжких тілесних ушкоджень! Вона здійснила замах на життя Роми. А якби потрапила в скроню графином, а там 300 грамів горілки...», - сказав В.ЛАНДІК.

За словами депутата, «вона прийшла з мамою і адвокатом у мій робочий кабінет, попросила, щоб ми не ініціювали порушення справи. Мені шкода їхню сім`ю, мати цієї дівчини, але більше шкода свого сина».

За словами В.ЛАНДІКА, сам він до суду на Марію подавати не буде, але його син, вийшовши на свободу, вирішуватиме, чи притягатиме до відповідальності М.КОРШУНОВУ.

В адвоката М.КОРШУНОВОЇ, Ігоря ЗАЗИМКІНА інша точка зору. «Якщо буде порушено кримінальну справу проти неї, й ми побачимо документи, тоді й говоритимемо. Хто кого вдарив першим - усе це встановить суд», - говорить адвокат, уточнивши при цьому, що чекати залишилося недовго - перше засідання суду у справі відбудеться найближчими днями.

Як повідомляв УНІАН, 4 липня 2011 року вночі в ресторані «Баккара» в Луганську син народного депутата від Партії регіонів В.ЛАНДІКА, депутат Луганської міськради Р.ЛАНДІК побив М.КОРШУНОВУ.

7 липня прокуратура Луганської області порушила кримінальну справу стосовно Р.ЛАНДІКА за ч.3 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Він був оголошений у розшук і затриманий у Краснодарі (РФ).

21 вересня Р.ЛАНДІКА екстрадували з Росії в Україну для притягнення до кримінальної відповідальності, а 24 вересня - етапували до Луганська.

26 вересня Ленінський районний суд Луганська залишив під вартою депутата Луганської міської ради Р.ЛАНДІКА до винесення вироку.

31 жовтня стало відомо про те, що депутат Луганської міськради Р.ЛАНДІК і М.КОРШУНОВА підписали мирову угоду.

Крім того, М.Коршунова вперше після конфлікту зробила офіційну заяву в письмовій формі. «Подія в ресторані «Баккара» була врегульована ще 6 липня, коли я разом із Романом ЛАНДІКОМ написала заяву до прокуратури про те, що у нас немає ніяких, підкреслюю ніяких, претензій один до одного. Я нічого не можу сказати поганого стосовно сім`ї ЛАНДІКА Володимира Івановича і його сина Романа. Він хороший батько, намагається захистити свого сина й зробити все від нього залежне з цього питання. Це гідне пошани. Мої батьки зробили б так само. Ми справді досягли повного взаєморозуміння», - зазначила в заяві М.КОРШУНОВА. «Я шкодую, що все так сталося, і що я була втягнута в судовий розгляд. Я не маю ніяких претензій до ЛАНДІКА Романа Володимировича, як і він до мене. У нього скоро народиться дитина, і я не хочу позбавляти її батьківської турботи. Він повинен займатися її вихованням, а не сидіти у в`язниці», - зазначила М.КОРШУНОВА.  http://www.unian.net/ukr/news/news-465961.html

Оффлайн Vanya66

• Старожил
  • Люблю Україну!
« Ответ #149 : 02 Ноября 2011, 13:29:18 »
Щось забагато інформаціїї в пресі пішло ....

!  Внимание! Размещение заведомо ложной информации (п.4.2(й) правил форума) будет наказываться в 2х кратном размере.