Автор Тема: 49 висловів, що були сказані чоловіками  (Прочитано 5795 раз)

Оффлайн absurdum

• Старожил
  • in corpore
1. Я люблю роботу, вона зачаровує мене. Я можу сидіти і дивитися на неї годинами. © Джером К. Джером.

2. Що якщо світ - ілюзія і нічого більше немає? Тоді я певно переплатив за килим. © Вуді Аллен.

3. Доктор дає мені ще два тижні життя. Краще б у серпні. © Ронні Шейкс.

4. Багато чоловіків, закохавшись у ямочку на щоці, помилково одружуються на геть усій дівчині. © Стівен Лікок.

5. Бокс - це дружній крововилив. © Еміль лагідний.

6. Перша людина, що кинула лайку замість каменя, був творцем цивілізації. © Зигмунд Фрейд.

7. Ніколи свобода слова не буває такою дорогоцінною, як після випадкового удару молотком по пальцю. © Маршалл Ламзден.

8. Важкі завдання виконуємо негайно, неможливі - трохи згодом. © Девіз ВПС США.

9. Щастя є задоволення без каяття. © Л. М. Толстой.

10. Я вдячний за те, що у мене є два середніх пальця, хоча непогано б мати ще пару. © Мерілін Менсон.

11. Життя - це те, що з нами відбувається, поки ми будуємо плани. © Джон Леннон.

12. Я не завжди знаю, про що говорю, але знаю, що маю рацію. © Мухаммед Алі.

13. Думки і жінки разом не приходять. © М. Жванецький.

14. Я люблю Міккі-Мауса більше, ніж усіх жінок, яких колись знав. © Уолт Дісней.

15. Намагання втілити в життя всі свої п'яні обіцянки у тверезому стані навчить вас тримати язик за зубами. © Ернест Хемінгуей.

16. Я хворів три дні, і це чудово відбилося на моєму здоров'ї. © Сергій Довлатов.

17. Ви самі, як ніхто інший у всьому всесвіті, заслуговуєте своєї любові і відданості. © Будда.

18. Для того, щоб зайнятися сексом, жінці потрібна причина, чоловікам - місце. © Біллі Крістал.

19. Я не міг дочекатися успіху і пустився в дорогу без нього. © Джонатан Вінтерс.

20. Шлюб - це цікава форма поєдинку, за правилами якого ти повинен спати з ворогом. © Лі Деніел.

21. Я вегетаріанець не тому, що я люблю тварин, просто я ненавиджу рослини. © О. Уїтні Браун.

22. Якщо ваша дружина хоче навчитися керувати автівкою, не стійте на її шляху. © Стан Левінсон.

23. Щоб отримати жінку, скажіть їй, що ви імпотент. Вона неодмінно це перевірить. © Кері Грант.

24. Після двадцяти років життя в шлюбі я, здається, почав розуміти, чого хоче жінка. Відповідь на це питання лежить десь між діалогом і шоколадом. © Мел Гібсон.

25. Є тільки один шлях до щасливого шлюбу; якщо я знайду його - одружуся знову. © Клінт Іствуд.

26. Електронний мозок буде думати за нас саме так, як електричний стілець за нас помирає. © Станіслав Єжи Лец.

27. Задайтеся метою щоденно робити те, що не до вашої душі. Це золоте правило допоможе вам виконати свій обов'язок без відрази. © Марк Твен.

28. Секс - це комедія положень. © Дмитро Храповицький.

29. Більшість людей щасливі настільки, наскільки вони самі вирішили бути щасливими. © Авраам Лінкольн.

30. Розум говорить - мудрість слухає. © Джиммі Хендрікс.

31. Пиво - це ще один доказ того, що Господь любить нас і хоче, щоб ми були щасливі. © Бенжамін Франклін.

32. Вийдеш у люди - заходь. © Василь Туренко.

33. Ніщо так не псує ціль, як влучення. © Приписується Н. Фоменко.

34. Песиміст бачить труднощі при кожній нагоді; оптиміст в будь-яких труднощах бачить можливість. © Уїнстон Черчілль.

35. Є тільки дві нескінченні речі: Всесвіт і дурість. Хоча щодо Всесвіту я невпевнений. © Альберт Ейнштейн.

36. Найнадійніший спосіб запам'ятати день народження дружини - забути його хоча б один раз. © Джозеф Коссман.

37. Директор - така ж людина, як і всі інші, тільки він про це не знає. © Раймонд Черчель.

38. Якщо дружина тебе зрадила, то радій, що не батьківщину. © Антон Чехов.

39. З двох зол будь меншою. © Амброз Бірс.

40. Бог подарував чоловікові мозок і пеніс, але, на жаль, коли працює один з них, другому не вистачає кровопостачання. © Робін Вільямс з приводу Клінтона і Левінські.

41. На своїх помилках вчаться - на чужих роблять кар'єру. © Олександр Фюрстенберг.

42. Я довго залишаюся під враженням, яке я справив на жінку. © Карл Краус.

43. Я завжди говорив, що жінка повинна бути як хороший фільм жахів: чим більше місця залишається для уяви, тим краще. © Альфред Хічкок.

44. Люби ближнього свого, як самого себе, але не будь близький з усіма підряд . © Луїс Біл.

45. Світом правлять молоді, коли постарішають. © Джордж Бернард Шоу.

46. Я можу прожити життя без необхідного, але без зайвого не можу. © Михайло Свєтлов.

47. Я ніколи не буваю такий зайнятий, як у години свого дозвілля. © Цицерон.

48. Холостяк - чоловік, у якого є стіл та диван, але історія дивану значно багатша. © Хенрік Ягодзинський.

49. I'll be back. © Арнольд Шварценеггер.
Миша: Хочеш купатися?
Толя: Я стрілять хочу!

!  Внимание! Размещение заведомо ложной информации (п.4.2(й) правил форума) будет наказываться в 2х кратном размере.