Ги-ги... у нас в місті вони були кілька тижнів - весело було... як всі і писали - машин мінімум, "пацанячих" приколів не має, всі їздять акуратно і по правилам, аж любо-дорого їздити... піймали кілька керівників обласного ОВС на п"янці за кермом... ги-ги...
Одного чуділа таки витягували з джипа і "нафігачили" чотири протокола і всі по максималу, таксисти, які стояли збоку, цілком згідні з діями Кобровців, кажуть що чуділа взагалі "внахалку" розвернувся через подвійну "підрізавши" машину Кобри.
Я теж за кобру, з ними спілкувався один раз - абсолютно ввічливо і коректно. Доречі минула кобра відпустила мого знайомого, який доїжджав додому з роботи трошки під мухою - навіть копійки не взяли і нічого не написали, просто глянули адресу проживання, а то кілька будинків залишилось їхати, і відпустили трошки пожуривши...
Єдине, що мене трішки спантеличило, так це те, що в кобру набирають з числа працівників ДАІ, Беркута і Сокола... Я думаю, що серед працівників ДАІ є великі і сильні бійці, а хлопці з Беркута та Сокола, інколи бувають з проблемою в адекватному сприйнятті ситуації та культурі спілкування. От такі точно на звичайне запитання про пред"явлення посвідчення працівника ОВС для переписання номера можуть покласти на капот, і то в кращому випадку. Боятись їх не потрібно, вони такі самі працівники міліції з тими самими правами і обов"язками та і питання оскарження їх дій аналогічне як і звичайних ДАІшників.