Отак встать!!!
наше ...На Різдво
Добавлено: 08 Января 2013, 14:10:33
щассс.... щассс... доп"єм....
ОПА! КАК НАМ ВСТАТЬ?!
Добавлено: 08 Января 2013, 15:09:40
ну що... спробую щось наваяти аля тіпа звіту
29 грудня, дякуючи Всесвіту
у нас все склалося і ми вирушили в Карпати
виїзд наших двох екіпажів було заплановано на 9 ранку , ми майже вклалися у час
єдине шо трохи затримало - це запаковка речей у додж - вже казалося шо нічого туди не влізе - але речі п"ятьох пасажирів і їжа на 20 людей успішно була заштовхана ногами і ми усілися
(величезна подяка Єндрю за мінус два пакована і одна сумка - бо сиділи б на даху
)
в 9,45 ми пересекли знак Київа - і ... вперед до Карпат!!!!
дорога була безумна красива, ярко світило Сонце, трохи ліва полоса була заледеніла зкраю - але до Рівно майже весь час їхали 100-110 км на годину
Далі Дубно-Кременець-Тернопіль-Івано-Франківськ - трохи медленіше, але вцілому набагато краще, ніж очікувалося
Звернули увагу на те, що залишилося після заносів (тих шо були тиждень до нового року де люди сиділи три дні
)
Скажу я вам - це ЖАХ!!!! там реально до двох метрів сугроби, і уявити шо там були люди - здригається Серце...
інколи полоси зникали і залишалася одна - не завжди зрозуміло чия - чи то встречка чи то наша - але все було добре
по дорозі трохи засинали
моя мала була "на чімаданах" - ноги на потолку
я трохи нервово покурювала після заїздів на льод
авешка-напарниця завжди була у полі зору
ввечорі був безумно красивий закат - але фотік доставати було влом, а телефоном не дуже передаш всю ту красу
вопщем десять годин в дорозі - і нас хлібом-сіллю і караваєм зустріли в Карпатах
далі буде...
Добавлено: 08 Января 2013, 15:15:16
ранок...
ранок в Карпатах це просто диво якесь...