И так составил я иск, правда сохранить получилось вот так...
1 страница http://prntscr.com/726yek2 страница http://prntscr.com/7273sxИсходя из составленного иска у меня сразу возникли вопросы:1. Учитывая что копии документов я буду отсылать виновнику, и страховой, как мне скрыть мой адрес прописки? Это ведь приватная информация. (можно в иске указать такую графу? Мол прошу не информировать Ответчиков о моей прописке, и личной информации с "тех паспорта авто") ?
2. Как там правильно называется второй ответчик по делу (виновник дтп)? Чтоб указать его в шапке иска (или не нужно)?
3. Помогите пожалуйста грамотно написать иск, и возможно дополнительные статьи на которые нужно опереться.
Если нужны будут доп. документы по делу, от сканирую и скину.Как всегда, заранее огромное спасибо!!!Так же делаю сюда дубликат текста "без шапки", чтоб после просмотра можно было легко отредактировать, и скинуть сюда:Позовна заява
про відшкодування шкоди, завданій внаслідок ДТП
Ціна позову: 20 418 грн.
24 грудня 2014 року я, керуючи автомобілем Chevrolet Aveo, номерний знак АА ........., який належить мені на праві власності, що підтверджується доданою копією «свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу», рухався по проспекту Генерала Ватутіна в напрямку вул. і в цей час з моїм автомобілем зіткнувся автомобіль Опель, номерний знак АВ ......... , за кермом якого знаходився Зубченко Павло Віталійович.
27 січня 2015р. суддя Дніпровського районного суду міста Києва Марцинкевич В.А. визнав Зубченка П.В. винним в скоєнні правопорушення.
У результаті дорожньо-транспортної пригоди автомобілю Chevrolet Aveo, номерний знак АА ........., який належить мені на праві приватної власності, були завдані технічні пошкодження, що підтверджується Постановою Дніпровським районним судом Києва справа № 755/1377/15-п. Та «Звітом №185 з оцінки транспортного засобу».
Відповідно до складеної калькуляції, вартість ремонту мого автомобіля становить 22 228 грн. окремо ПДВ: 3 704 грн. Вираховуючи від повної вартості ремонту знос автомобіля, на підставі формул «Звіту №185», вартість ремонту мого автомобіля складає 12 359 грн. окремо ПДВ: 2 059 грн.
Повна вартість відшкодування ремонту з ПДВ складає 14 418 грн.
Я написав Заяву та склав пакет документів до страхової компанії винуватого ПАТ «УСК «Гарант-Авто». Відповіді після трьох місячного періоду немає. Після чого написав Заяву та склав пакет документів до МТСБУ. Відповідь з МТСБУ: На даний час МТСБУ не може застосувати до зазначеного страховика заходів впливу, оскільки членство останнього в МТСБУ було припинено.
Також прошу звернути увагу суд на безвідповідальне ставлення Зубченка Павла Віталійовича до справи, та не звернення до своєї страхової компанії по страховому випадку.
Під час ДТП я зазнав душевної травми. На протязі всього часу після ДТП і до сих пір, я трачу дуже багато часу, для збору відповідних документів до суду. Приходиться їздити на авто яке виглядає дуже не естетично після ДТП, та ржавіє. В наслідок чого відчуваю велике моральне неподобство, та депресію. Відповідно до цього прошу стягнути з Відповідача моральні незручності завдані мені.
В зв’язку з усіма подіями, та ухилянням від відшкодування, прошу накласти арешт на майно відповідачів. Для подальшої виплати відшкодування по справі.
Враховуючи вищезазначене, керуючись ст.23, ст.1166, ст.1188 Цивільного кодексу України -
ПРОШУ:
1. Стягнути з Відповідача на мою користь як відшкодування завданих матеріальних збитків, опираючись на Звіт № 185 з оцінки транспортного засобу: 12 359 грн. окремо ПДВ: 2 059 грн.
2. Стягнути з Відповідача заподіянні мені моральні незручності, відшкодування у розмірі 5 000 грн.
3. Стягнути з відповідача вартість експертної оцінки транспортного засобу 1 000 грн.
4. Стягнути з Відповідача на користь Позивача всі судові витрати.
Додатки:
1. Постанова Дніпровського районного суду міста Києва, справа № 755/1377/15-п.
2. Калькуляція вартості ремонту автомобіля – Звіт №185 з оцінки транспортного засобу.
3. Товарний чек стосовно Звіту №185 з оцінки транспортного засобу.
4. Квитанція про сплату судового збору.
5. Заява до Моторно (транспортного) страхового бюро України.
6. Відповідь Моторно (транспортного) страхового бюро України (номер справи МТСБУ:336/002).
7. Звернення у страхову компанію відповідача ПАТ «УСК «Гарант-Авто» реєстраційний № 25181.
8. Перелік документів наданих до ПАТ «УСК «Гарант-Авто» до справи № 25181.
9. Копія заяви до ПАТ «УСК «Гарант-Авто» до справи № 25181.
10. Копія свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу.
11. Копія позовної заяви та копії доданих до неї документів для Відповідача 1.
12. Копія позовної заяви та копії доданих до неї документів для Відповідача 2.
___________________ _______________ /_______________ /
дата підпис
Добавлено: 07 Мая 2015, 09:46:46
К@питошк@
помоги пожалуйста