поржав ось з цього: " ... я слышу, что у Вас уже нет запаха ... " (с)
О ЧУДО - пропав запах ..... мабуть злякався інспекторів і пропав ....
кто-то на заправке сливает водил
100%
Памятаю випадок - років 6-7 назад: доволі складне Т-подібне перехрестя (одна дорога має по дві смуги в кожному нармку - інша по три !!!. Сфітлофора німа !!! ). Львівяни прекрасно знають це перехрестя - Кульпарківська-Наукова. Збрехати про його складність не дадуть
Так от - на самому перехресті - пішохідний перехід !!!!! Метрів 20-30 від перехрестя зупинка, на якій я чекаю на маршрутку і спостерігаю як пішоходи намагаються перейти по пішоходці широчезний проспект. Ті, хто проїздять перехрестя - як правило, мало звертають увагу на пішоходів, бо намагаються вдало і швидко його проскочитиі , відповідно ,не пропускають останніх. По ходу зауважую дивну картину - два пацика (доволі молоді) перейшовши по пішоходці - хвилину-другу крутяться на тротуарі і переходять знову на іншу сторону
Трохи поозиравшись помічаю трохи далі від зупини, на якій я стою - машину ДАІ і "доблесних" працівників цієї структури, які тупо не встагають зупиняти машини, що "не надали переваги в русі пішоходам", які переходили через цей пішохідний перехід.
Чесно кажучи я тоді пропустив з 4 чи 5 маршруток , спостерігаючи за цим дійством ..... Зрештою постояли вони там ще з хвилин 20, пацики підійшли до машини ДАІ, сіли в неї - і всі четверо поїхали геть (мабуДь - деребанити "касу")
ОТАКЕ. Так шо, кооперація - велика сила !!!