Щодо нокіаньської резини - однозначно і безоговорочно ні в якому разі. Так, вона позиціонується як резина преміум класу і т.д. і т.п. Усі тести фонять що це найкраща і зимня і літня гума, але на практиці...
У тестя на октавіі з ABS i ESP стоїть та сама зимня нокіа яка цього року постійно фігурувала в усіх тестах як бест оф зе бест, я маючи неприемний осадок від нокіі (яка стояла в мене літом, вона вбивала мене своїм шумом) вирішив купити щось радикальне і мій вибір зупинився на гудьєрах ультрагріп 7+ (брав в чехії виробництво - франція) і в мене нема ні ABS ні ESP так ось - октавія це корова на льоду, нею носить як к..рвою по дорозі, на своїй за всю зиму я навіть не забуксовав на голольоді (хоча тапок в пол кладу постійно) і дорогу тримае ак на рельсах, ну а щодо шуму - його нема впринципі, а на октавіі здаеєься що в тебе не колеса а шестерні, грохот як при взльоті. Ну а якщо продовжити тим що нокіани останні роки до нас зовсім не фінські йдуть а російські, то цей продукт викликає в мене ще більше скепсиса (усі тести які ми читаємо - російські)
Дотогож haka-h має асиметричний протектор, а він ніколи не був ровнею V-образному ні по шуму гі по мокрій дорозі, може трохи краще по курсовій стійкості н а сухому і то не факт якщо брати до уваги дунлопи сп спорт.