Автор Тема: Всяке - різне  (Прочитано 74968 раз)

Оффлайн virus

• Модератор
  • Adam"s family
Re: Всяке - різне
« Ответ #1500 : 14 Июля 2011, 17:51:10 »
він такий худенький, що не буде мати сили медаль носити  obkur

тут проблема в іншому  -  головне добре  защіпку на медалі закрити. Бо якщо не дай Бог шпилька нечаяно розкриється , то від дії цього потужного механізму Толіка може відкинути в сторону. імхо.  l-hi
"Єдиний спосіб визначити межі можливого - вийти за ці межі" А.Кларк

Оффлайн Antivirus

• Модераторы
  • Mrs. Adams )))
« Ответ #1501 : 14 Июля 2011, 17:52:21 »
треба йому маячок вчепити, щоб легше шукати було )))
Очі Мамині, усмішка Татова, характер - Сталіна!

Оффлайн Ex-lovelas

• Член клуба
  • Інтуіція - це вміння голови, відчувати дупою.
« Ответ #1502 : 14 Июля 2011, 17:56:10 »
тут проблема в іншому  -  головне добре  защіпку на медалі закрити. Бо якщо не дай Бог шпилька нечаяно розкриється , то від дії цього потужного механізму Толіка може відкинути в сторону. імхо.  l-hi

тобі книжки фантастичні треба писати.. фантазія в тебе ще та!
Не потрібно відноситись до життя занадто серйозно, нам з нього живими всеодно не вибратися!!

Оффлайн STRIZH

• Старожил
« Ответ #1503 : 14 Июля 2011, 18:00:20 »
Небуло тиждень  а тут сі таке твориться :) Ex-lovelas,  як там в  львівських маршрутках - кондишини посталили? ))
В тюнінгу нерахують грошей, їх вкладають для власного задоволення!

Оффлайн Ex-lovelas

• Член клуба
  • Інтуіція - це вміння голови, відчувати дупою.
« Ответ #1504 : 14 Июля 2011, 18:07:36 »
STRIZH, ага причому промислові!!!
Не потрібно відноситись до життя занадто серйозно, нам з нього живими всеодно не вибратися!!

Оффлайн virus

• Модератор
  • Adam"s family
« Ответ #1505 : 14 Июля 2011, 18:29:43 »
.. фантазія в тебе ще та!

шо є - то є !

Оффлайн virus

• Модератор
  • Adam"s family
« Ответ #1506 : 14 Июля 2011, 18:32:21 »
Небуло тиждень  а тут сі таке твориться :)

:D а ти думав  -  не витримали мовчанки в ефірі !  :D

.... Ex-lovelas,  як там в  львівських маршрутках - кондишини посталили? ))

... хтось тут щось про фантазію було заводив мову  .....  ugaga

Оффлайн Antivirus

• Модераторы
  • Mrs. Adams )))
« Ответ #1507 : 14 Июля 2011, 18:39:27 »
і тобі не страшно, що тебе промисловий кондиціонер засмокче?  ugaga

Оффлайн STRIZH

• Старожил
« Ответ #1508 : 14 Июля 2011, 19:10:01 »
Цитировать (выделенное)
  а ти думав  -  не витримали мовчанки в ефірі !

Та був на морі. Тому через телефон і читав,  а пис-пис через тел. , я краще передзвоню.(чим там тим стилусом тикати) !))
 Хто буде машиною їхати на море будьте осторожні на участку Львів - Тернопіль і об*їздна Тернополя (цензура).

Оффлайн virus

• Модератор
  • Adam"s family
« Ответ #1509 : 14 Июля 2011, 19:21:55 »
Хто буде машиною їхати на море будьте осторожні на участку Львів - Тернопіль і об*їздна Тернополя (цензура).

ці ділянки ще минулого року, памятаю, були не дуже ....
Особливо сподобалась обїздна навколо Тернополя  -  реально жесть !!!!  :D

Оффлайн Semenigor

• Старожил
    • Видалення вм'ятин без фарбування
« Ответ #1510 : 14 Июля 2011, 22:26:49 »
Ці ділянки і позаминулого року були жесть. :)

А щодо зупинки за п'янку, то теж знаю, що тестя мого з місяць тому зупинили, вперто доводили, що він випив і хотіли везти на експертизу його ж машиною. Ключі він не віддав, на експертизу не їздили, ну і тим скінчилося.

Сам теж мав з цим пригоди, але давніше.
Найбільш запам'ятався випадок коли десь біля 11-ї ранку зупинив смугастопаличник і після стандарнтих питань і відповідей про документи та самопочуття діалог був такий:
Д - алкголь сьогодні вживали?
Я- ні!
Д - А чому?

Потім німа сцена. Я навіть не знайшовся, що відповісти зразу.
http://www.avtomaster.lviv.ua - видалення вм'ятин
http://www.avtozalizo.com.ua - запчастини до ZAZ, Chevrolet, Daewoo

Оффлайн yurbec

• Старожил
  • Вчера Aveo LS; Сегодня Nissan Qashqai 2,0 4WD CVT
« Ответ #1511 : 14 Июля 2011, 22:37:36 »
Semenigorugaga

Оффлайн Chak

• Новичок
  • Авешко 1,6 16V
« Ответ #1512 : 14 Июля 2011, 22:40:07 »
Та був на морі. Тому через телефон і читав,  а пис-пис через тел. , я краще передзвоню.(чим там тим стилусом тикати) !))

особливо Львів - Золочів  crazyGirl
а об'їзну Тернополя щось я вчора скоро пролетів ugaga
Седан, хетчбек, тепер седан....значить буде хетчбек  :)
185/65/R14 - перший крок до кросовера

Оффлайн virus

• Модератор
  • Adam"s family
« Ответ #1513 : 15 Июля 2011, 00:40:02 »
 :D ехх .. класно вам  -  всілякі цікаві історії за участю продавців смугастих палочок  із вами трапляються  8)   
А я, нажаль, не маю чим похвалитись в цьому плані.  repa  Єдине - пригадалась мені історія, яка трапилась зі мною ще десь курсі на 5-му може ... а може і пізніше, але десь приблизно у році так 2000. Справа була так. Виїжаю вранці із гаражів. А біля них дуже частенько паслись ось ці спільні учасники наших історій.   При тому, що коли я йшов В гараж - їх ще не було. Ну от. А оскільки в тій годині ще було практично порожньо і я виявився єдиною жертвою - то мене звичайно ж і зупинили. Ага, чуть не забув важливу деталь. Справа була 8 липня. А як всім відомо - 7 липня це Івана Купала!  :-X  :D  Так сталось, що в цей день я не вживав ні грама :) Ну от. Зупиняє, і, представляючись, нахиляється так, ніби хоче мене поцілувати ....  :o  :D  Ну і починається стандартний набір питань: ваші документи, а куди їдете, чи все в порядку .... одним словом чекає, щоб я хоч щось сказав, щоб почути чи є запах чи ні. В той момент я нишпорюсь в барсетці, шукаю документи, і відповідаю на його питання будучи повернутим від нього та, відповідно говоряи в салон, через що він ніяк не може вловити тонкі нотки перегару  :D  Не маючи терпніння і бажаючи чим швидше поставити всі крапки над "і" він нахиляється і прямо в лице ставить питання рубом: "алкоголь вживали? дихніть!" ...
 :o  І ось тут я починаю розуміти, що навіть якщо б я щось вчора і вживав, то він цього все одно не відчує, оскільки якщоб у "трубочку" дихнув він - то вона б напевне цього точно не пережила   ugaga  Після усвідомлення усієї абсурдності ситуації моє лице починає розпливатись в посмішці, яка стає все більшою і більшою ...  :D  І, практично сміючись, я йому так і кажу, що чоловіче, для того, щоб ти відчув чи вживав я щось напередодні чи ні - я точно мав би випити більше від тебе  :D, а оскільки я вчора не вживав взагалі НІЧОГО, то, відповідно, його шанси щось відчути рівні нулю!     ugaga    Хлопці - треба було бачити то червоне лице, яке буквально на моїх очах стало білим і знову червоним.   ugaga  Після моєї репліки, він МОВЧКИ повернув документи і побажав щасливої дороги.  :D  Ну а вже відїжджаючи - в зеркало я бачив як він стояв, хухав собі в ладоню, нюхав  і намагався перевірити правдивість моїх слів !  ugaga ОТАКЕ.

особливо Львів - Золочів  crazyGirl

ага. памятаю, як отретій ночі, в напівсонному, напівзомбованому, і в напівавтопілотному стані повертався вже з моря і на обїздній навколо Золочева (на спуску навпроти озера) я влетів в колію, в якій ще й була ямка !!!! І то так влетів, що думав, що ліва стойка не витримає лихої долі і вилетить прямо через капот  :o   + добряче гепнувся дном об гребінь колії !  wall   То була жесть ! Я відразу прокинувся  :D  Навіть кава, випита за декілька кілометрів перед тим під Зборовом,  мене так не взбодрила, як цей момент  :D

Оффлайн Chak

• Новичок
  • Авешко 1,6 16V
« Ответ #1514 : 15 Июля 2011, 00:55:21 »
ага. памятаю, як отретій ночі, в напівсонному, напівзомбованому, і в напівавтопілотному стані повертався вже з моря і на обїздній навколо Золочева (на спуску навпроти озера) я влетів в колію, в якій ще й була ямка !!!! І то так влетів, що думав, що ліва стойка не витримає лихої долі і вилетить прямо через капот  :o   + добряче гепнувся дном об гребінь колії !  wall   То була жесть ! Я відразу прокинувся  :D  Навіть кава, випита за декілька кілометрів перед тим під Зборовом,  мене так не взбодрила, як цей момент  :D
знаю то місце  :)  там раніше тільки на першій можна було проїхати :o
Седан, хетчбек, тепер седан....значить буде хетчбек  :)
185/65/R14 - перший крок до кросовера

Оффлайн STRIZH

• Старожил
« Ответ #1515 : 15 Июля 2011, 09:40:13 »
Цитировать (выделенное)
а об'їзну Тернополя щось я вчора скоро пролетів
Я як їхав туда вночі то падав дощ, і на швидкості 50 км як ї....я 2 колесами - думаю усе я вже на морі))

Оффлайн ZoZiC

• *Флудер 2012*
  • Мистер Авео Клуб 2010
« Ответ #1516 : 17 Июля 2011, 10:18:58 »
весело у вас тут хлопці! гыгы історії цікаві розповідаєте bravo
якшо не будеш чемним - закрию в туалеті!

Оффлайн Antivirus

• Модераторы
  • Mrs. Adams )))
« Ответ #1517 : 19 Июля 2011, 12:40:09 »
хто вже бачив фонтан в Стрийському парку?
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=eleZgmgAeho" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=eleZgmgAeho</a>

ще восени така розвалюха була...

зи. а може зустрічі туди перенести?

Оффлайн STRIZH

• Старожил
« Ответ #1518 : 19 Июля 2011, 14:20:47 »
Опа  :o  ніфіга собі

Оффлайн Beat

• Старожил
  • /dev/null
« Ответ #1519 : 19 Июля 2011, 14:28:27 »
з нашими вандалами то не на довго :(, полізуть фоткатися зараз, голову лебедю знов нечайно відломають wall

Оффлайн virus

• Модератор
  • Adam"s family
« Ответ #1520 : 19 Июля 2011, 14:37:35 »
Ну от  -  ще 4 дні тому на нарікав, що зі мною не трапляється нічого цікавого і ось буквально 20 хв. тому - на тобі трафунок.

Спускаюсь по Ч.Калини  із сихівського мосту в сторону Сихова.
Перед поворотом на Хуторівку стоять ДАІшники із феном.
Те що вони там стоять я бачив ще коли їхав із Сихова десь годину тому !
Ну от. Всі їдуть десь 60, а я в в крайній лівій смузі їду десь 75 км/год.
Бачу як рука ДАІшника гордо підняла цей чудо-прибор і за долю секунди він вже робить радісні кроки на зустріч і  показує чудеса жонглювання полосатою палицею  :D
Зупиняюсь. Готую документи.
Підходить, невнятно представляється і відразу тикає у вікно фен.
Від побаченого я прозріваю - 94 км/год.  :o :o :o
Походу прозріває і моя дружина, яка сидить збоку.  :D
Кажу: чоловіче, ти хоч тут танцюй, але це ну аж ніяк не може бути моя швидкість, оскільки я,  ЗНАЮЧИ, ЩО ВИ ТУТ СТОЇТЕ,  їхав не більше 75 км/год. і спеціально слідкував за показами спідометра !!! Як не крути - не може бути така різниця в показах !
Жінка теж твердо заявляє - так, ми їхали 75 км/год. !
Тут я звертаю увагу на час, відображений на фені: 14:02 год. ! Я на годинник в салоні: 14:08 год. !!!! Тикаю на цей нюанс ДАІшнику ! Той мені тиць свій годииник - 14:05 год. УПС !!! Кажу це не моя швидкість хоч ти трісни!
Тут в суперечку вирішила вступити ще й дружина, каже: Ви що, 2-6  хв. йшли до машини ?  :D
Короче, ДАІшник зі словами: не може бути, що Ви їхали 75 км/год, ...не розказуйте дурниць, ... фара не бреше .... почав потихенько йти геть від авто.  :D   Причому навіть не глянув документи.  :D  ОТАКЕ.

ЗИ. найцікавіше, що біля запрвки ОККо теж стояли ДАІшники ...... ну 1000000000 %, що якщо перевірити їхні маршрутні листи, то хтось та й точно не мав би там бути .....  repa :D
« Последнее редактирование: 19 Июля 2011, 14:41:18 от virus »

Оффлайн Antivirus

• Модераторы
  • Mrs. Adams )))
« Ответ #1521 : 19 Июля 2011, 14:40:36 »
virus, треба було зробити ще одне коло і тупо познущатись з них.... він знов би з тими налаштуваннями зупиняв  :D

Оффлайн virus

• Модератор
  • Adam"s family
« Ответ #1522 : 19 Июля 2011, 14:54:33 »
virus, треба було зробити ще одне коло і тупо познущатись з них.... він знов би з тими налаштуваннями зупиняв  :D
:D та ні .... думаю оновив би....  :D

Оффлайн 777Joker777

• Старожил
  • Шо тут у вас?
« Ответ #1523 : 19 Июля 2011, 16:27:46 »
virus, Antivirusugaga Як в тому анекдоті про даїшника без фену, який зупиняє машинуі каже водію, що він перевищив швидкість. Водій заперечує - звідки ви знаєте, у вас ж немає засобу щоб заміряти швидкість. Даїшник каже - якщо машина їде поправилах то вона робить ж-ж-ж, а якщо перевищує швидкість, то ж-ж-ж-ж-ж-ж-ж-ж
Самое дорогое в мире – это глупость, потому что за нее дороже всего приходится платить.

Оффлайн 777Joker777

• Старожил
  • Шо тут у вас?
« Ответ #1524 : 19 Июля 2011, 16:38:21 »
В мене теж була цікава суперечка з ДАЇ. Я колись наклеїв на прапор на номерному знаці світловідбиваючу наклейку - Тризуб на синьому фоні. Номера були трохи подібні на євросоюзівські, тільки з тризубом. Місяці 3 їздив без проблем, доки мене не зупинив один на Зеленій. Каже знімайте наклейки з номерів. Питаюсь - в чому причина? Гоовне, що даїшнику не вистарчає чи освіти, чи словесного запасу, чи сірої речовини щоб пояснити мені, що я порушую ГОСТ на номерні знаки. Просто тупо вперся знімайте і все. На моє запитання, що він має проти тризубу, довго думав, потім віддав документи і відпустив. Потім через кілька тижнів наклейки я всерівно познімав, щоб більше не чіплялись. Жалко наклейок, гарно дивились.
Самое дорогое в мире – это глупость, потому что за нее дороже всего приходится платить.

!  Внимание! Размещение заведомо ложной информации (п.4.2(й) правил форума) будет наказываться в 2х кратном размере.