Различия поколений Aveo, Sonic, Vida. Чем отличаются Авео 1,2,3 ?
ЮдЖУЛЬКА, Ща , ОБНИМУ !
аааааааа ніііі Добавлено: 21 Марта 2012, 00:06:34SнУsmuMриK, дарова тобі Сержік дзвонив?
Дзвонив вчора. Але наемає часу поговрити з тобою. Справа в тому, що п'ятниця - це ДР Митрича. А у неділю в мене робочий день - буде куча людей и мені потрібно читати презентацію - втупити у лайно не можу собі дозволити. Тобто у суботу буду готуватися до виступу і чистити пір'я.
о! Ніч прийшла - СЕКАс прийшов привіт, Серьога Добавлено: 21 Марта 2012, 00:15:52SнУsmuMриK, та в мене також щось віхів не достатньо відкладаємо на невизначений час
невизначений час, це скоріш за все Новосілки
сМУмрік, хочу до Мітрича на деер
Дуже вискоий ризик не вижити...Он 24-го будет отмечать, т.к. в командировке... А 24-е это суббота, так вероятнее всего сам не попаду... З.ы. а шо придешь в кабачеллу, если пригласит???
...када там по расписанию Майские сЁлки со сказками ЮдЖульки-путешественницы про страну сапогов ?? )))))
хз я на ці вихі бездомна - у старшої малої деер - попросила мене поночувати десь
хз я на ці вихі бездомна - у старшої малої деер - попросила мене поночувати десь без тебе сама не поїду - я боюся
Спите?