Dinosaurik +1. Згоден.
Мені також такий лист прийшов, за стоянку під знаком. Прийшов протокол з фоткою і квитанцією зі штрафом без будь-яких реквізитів (!!!). При чому лист прийшов через 14 днів після склаження протоколу. А де мої законні 10 днів на оскарження в суді? А якби лист взагалі по пошті не прийшов (з нашою то Укрпоштою, коли навіть газети не приходять, не те що листи)? Як би я дізнався про існування самого прооткола? Отже:
Я подав скаргу в суд і платити не збираюся, а зачепитися є до чого:
1. Такий лист мають вручати особисто, під підпис про отримання, або вручити на місті правопорушення.
2. Фотка зроблена цифровим фотоапаратом і роздрукована на лазерному ч\б принтері. Відколи це вважається доказом??? В суді аудіо/відео матеріал може вважатися доказом, якщо він зроблений на аналоговому обладнання (тобто має бути негатив фотографії).
3. В протоколі не вказано жодного свідка, отже цей протокол-фількіна грамота.
Ще одне, протокол відправили за місцем реєстрації ТЗ. А якщо я продав машинку по дорученню, а покупець ще не зробив тимчасовий талон??? А штраф чомусь виписують на власника, а не на водії. Дуже багато "прогалин" і "дірок" в новоприйнятих штрафах, треба цим користуватись в суді.