Автор Тема: як зараз виглядає процес ППРР у Львівських АВЕОводів?  (Прочитано 113316 раз)

Оффлайн virus

• Модератор
  • Adam"s family
ZoZiC,  а кого треба?
"Єдиний спосіб визначити межі можливого - вийти за ці межі" А.Кларк

Оффлайн ZoZiC

• *Флудер 2012*
  • Мистер Авео Клуб 2010
virus, та шоб на трьох можно було сообразити
якшо не будеш чемним - закрию в туалеті!

Оффлайн Roy1

• Старожил
  • Львів
ZoZiC,  НУ beer2  соображай - нас вже троє  ;)

Оффлайн virus

• Модератор
  • Adam"s family
ZoZiC,  ну і де ти?  popcorn

Оффлайн ZoZiC

• *Флудер 2012*
  • Мистер Авео Клуб 2010
тута!
 beer2 beer2 beer2
якшо не будеш чемним - закрию в туалеті!

ГрехЪ

• Гость
Roy1, Привэдко beer2

Привіт Саньок!  beer2  Думаю, шо давно пора би було посидіти за рюмахою чайу ;)  repa    імхо.

ЗИ. мій № телепона маєш. Матимеш вільний час - маякуй.  beer2
Чай я и дома могу попить гыгы гыгы Телефон есть... Можно будет в субботу вечерком че нить замутить :)

Оффлайн virus

• Модератор
  • Adam"s family
Roy1, Привэдко beer2
 Чай я и дома могу попить гыгы гыгы Телефон есть... Можно будет в субботу вечерком че нить замутить :)

:D походу ти не звернув уваги на контрольне слово "рюмаху", яке докорінно змінює суть і якість чаю !  :D :D

Оффлайн Себа

• Член клуба
  • Нарушителями ПДД не рождаются, ими умирают !!!
Блин. Отель называется Гранд Резорт.

За 15 грн з особи Ви отримаєте можливість відпочивати на мальовничій ландшафтній території Резорту . Достатньо велике озеро, асфальтовані доріжки, альтанки, зручні лежаки, чистий пляж. Зазвичай пристойний контингент. Люду небагато. До Ваших послуг також ресторан з хорошею кухнею, котеджі, номери в готелі, сауна, джакузі – але вже за окрему і, скажемо чесно, немалу платню.

Рекомендації: Всім хто ще не був!

Пустомитівський р-н, с.Басівка. тел. 297-16-06

Я узнал,что у меня есть огромная семья :
Мак и белый порошок,конопли большой мешок. Водка, пиво разливное-это всё моё, родное. Всё на свете прёт меня.

Оффлайн Себа

• Член клуба
а может и здесь
Отель Grand Resort 5* (Гранд Резорт 5*) расположен на второй линии, в 150 м от берега Красного моря, в 10 км от Хургады и 10 км от аэропорта. Был открыт в 1998 году, обновлен в 2007-м. Территория отеля богата зелеными насаждениями. Жилой комплекс представлен 5-этажными корпусами в мавританском стиле. Значительная часть инфраструктуры, которой пользуются отдыхающие в Grand Resort 5*, принадлежит братскому отелю - Grand Hotel 4*, расположенному на первой линии. Хорошо подходит для спокойного семейного отдыха.

8) ugaga ugaga
Мак и белый порошок,конопли большой мешок. Водка, пиво разливное-это всё моё, родное. Всё на свете прёт меня.

Оффлайн virus

• Модератор
  • Adam"s family
а может и здесь
Отель Grand Resort 5* (Гранд Резорт 5*) расположен на второй линии, в 150 м от берега Красного моря, в 10 км от Хургады и 10 км от аэропорта. ...

думаю, шо з Львівського ж/д вокзала до цього місця на таксі  дорогувато вийде ..... ! імхо.

зи. а до нашого - таксі з ж/д вокзала винесне в мінімум катю. імхо
« Последнее редактирование: 20 Октября 2010, 15:01:04 от virus »

ГрехЪ

• Гость
:D походу ти не звернув уваги на контрольне слово "рюмаху", яке докорінно змінює суть і якість чаю !  :D :D

Точно гыгы  Но главное ведь конечный результат гыгы гыгы

Оффлайн Roy1

• Старожил
  • Львів
Себа, Ну Гранд Резорт - це зовсім інша справа   :D - там пригоди знайти дуже просто - "пацани самі приїжджають", сауна є , а що більше треба ;)
Так, що нехай готуються :D

Оффлайн Себа

• Член клуба
Roy1, спасибо.
 :'(

Оффлайн Roy1

• Старожил
  • Львів
Себа,
Якщо серйозно - то це типовий не дешевий готельчик на "обїздній дорозі" Львова  - так що розваг особливих там немає, якщо хочуть екскурсію або розваги - треба їхати у Львів, бажано в центр. Але до центра  від Резорту далекувато, тому таксі буде коштувати як мінімум 50 грн або і більше.

Оффлайн Себа

• Член клуба
Roy1, понятно, там собирают директоров магазинов одной компании. 28 утром они приезжают, заселяются, там наверное какието будут собрания. ночуют, что-то еще там, потом во Львов и вечером 29 на поезд до Одессы.

Оффлайн Roy1

• Старожил
  • Львів
Себа,  А тоді все зрозуміло, я думаю, що Львівські колеги, які організовують зустріч організують їм також і розважальну частину, по іншому - якось не гостинно буде, так що нехай не переживають дівчата, Львівські колеги за них подбають. drunk l-hi beer2 і т.д. і т.п.
Якщо дуже буде сумно - нехай до нас звертаються допоможемо - чим зможемо  ;) :D

Оффлайн Себа

• Член клуба
Себа,  А тоді все зрозуміло, я думаю, що Львівські колеги, які організовують зустріч організують їм також і розважальну частину, по іншому - якось не гостинно буде, так що нехай не переживають дівчата, Львівські колеги за них подбають. drunk l-hi beer2 і т.д. і т.п.
Якщо дуже буде сумно - нехай до нас звертаються допоможемо - чим зможемо  ;) :D

Спасибо.

ГрехЪ

• Гость
Добрый день ЛЬВОВ !!! beer2 beer2

Оффлайн Antivirus

• Модераторы
  • Mrs. Adams )))
ГрехЪ, привет beer2

як життя молоде? як ППРР?
Очі Мамині, усмішка Татова, характер - Сталіна!

Оффлайн AceUA

• Член клуба
а может и здесь
Отель Grand Resort 5* (Гранд Резорт 5*) расположен на второй линии, в 150 м от берега Красного моря, в 10 км от Хургады и 10 км от аэропорта. Был открыт в 1998 году, обновлен в 2007-м. Территория отеля богата зелеными насаждениями. Жилой комплекс представлен 5-этажными корпусами в мавританском стиле. Значительная часть инфраструктуры, которой пользуются отдыхающие в Grand Resort 5*, принадлежит братскому отелю - Grand Hotel 4*, расположенному на первой линии. Хорошо подходит для спокойного семейного отдыха.  8) ugaga ugaga
...не трави душу...как только холодает и дождит - сразу тянет в тёплые края...

Привет львовянам и львовянкам!
...або псих, або геній...це дві крайності однієї і тієї ж сутності )))

ГрехЪ

• Гость
Antivirus, привет beer2
все ровно :) ППРР в тонусе гыгы гыгы гыгы Як вашi справи пани? ))

ГрехЪ

• Гость
 И снова доброе солнечное утро Львов!!! vcool

Оффлайн Antivirus

• Модераторы
  • Mrs. Adams )))
Очі Мамині, усмішка Татова, характер - Сталіна!

Оффлайн Roy1

• Старожил
  • Львів
ГрехЪ,  От видно людина ПРАЦЮЄ  beer2 - МОЛОДЕЦЬ, а всі Львівяни тільки починають каву пити :D

ГрехЪ

• Гость
ГрехЪ,  От видно людина ПРАЦЮЄ  beer2 - МОЛОДЕЦЬ, а всі Львівяни тільки починають каву пити :D
уже вечер, а Львовяне до сих пор пьют каву гыгы гыгы

!  Внимание! Размещение заведомо ложной информации (п.4.2(й) правил форума) будет наказываться в 2х кратном размере.