а меня бесит что многие в дождливую погоду или туман не включают свет, лампочки экономят(блин) особенно когда их тазики цвета асфальта - ведь их не видно в зеркала вообще - я бы ввел закон как во многих странах всегда ездить на ближнем свете
+ міллллллллллллліон !
ЗИ. Реальна історія. Підвозив раз одного мого знайомого, а він (незважаючи на те, шо співробітник МВС із надцятирічним стажем ) як водій відрізняється тим, що їздить акуратно і по правилах (хоча як людина є трохи неадекватним в хорошому розумінні цього слова
)
. Діло було ввечері коли вже було реально темно і їхали ми по безлюдній вулиці, через промзону, яка з'днує різні мікроравйони. Повернули ми власне вже на цю вулицю, і я вирішив перестроїтись із правого ряду в лівий, бо по ходу мали бути великі ями. Включив поворот і вже половиною машини виїхав на ліву полосу як тут звідки не візьмись дикий сигнал іншої машини. Я ще раз по зеркалах - нікого. Обернувся - нікого. Трохи дальше зліва мене обганяє зубило БЕЗ ГАБАРИТІВ і починає різко гальмувати. Ну..здали в мну нерви і після недовгої погоні получилось його прижати до оббочини. Повиходили всі з машин (вийшло тіпа 2 на 2
) і я та 2 дебіла із зубили включили істерики, підкріплені 5-ти поверховами матами та ін. нецензурнними словами
. Після чого справа прийняла досить несподіваний оборот. Мій знайомий мовчки! витягнув табельний і вальнув по всіх чотирьох колесах. Після чого запала МЕРТВА ТИША!
Після цього він підійшов до воділи взяв його за руку, підвів до машини і так монотонно спокійно ! сказав: "По перше некуй їздити без фар вночі і ...... включив йому габарити. А по друге - коли в тебе будуть включені фари бібікало тобі не пригодиться". Після цих слів він вирвав в спортивно-лоховському рулі зубила кришку і повиривав звідти всі дроти і контакти. Після цього ми сіли і поїхали, а чуваки так і мовчки, в шоці і залишились стояти біля свого ТАЗ2109. Чесно кажучи я сам був трохи шокований його поступком, але в принципі таких уродів так і треба вчити. ОТАКЕ.