В мене Авео 1,6 16 V, накатав уже 5 тис. Скажу так, з гарантыйкою выдразу вирышив не зв'язуватися, краще зробити все самомуму або за допомогою звернутися до знайомих. Знаю випадки коли заміна масла проходила без заміни масла, зато грошики взяли, но це таке. По поводу проблем дещо скажу, порівнюю авешку з 16-ти клапанною, 1,5 десяткою
1. Гремит на холодную коробка (скорее выжимной подшипник)такого не помічав
2. Устаревшая модель двигателя - сравнительно много ест бензина.порівньно з 10-кою стало дуже помітно
3. На "стиральной" доске АБС может оказать медвежью услугу и застопориться.не було такого
4. Большая парусность, к чему привыкаешь, но фактически влияет на безопасность.ще обкатую, більш 110 не гоню
5. Еще одна болячка - периодически загорается лампочка АБС, следовательно диагностика и, как правило, замена датчика.горить на постой, но якщо вимкнути запалення і вмикнути знову то все проходить. Також коли загоряється індикатор то АБС не працює, колеса клинить
6. На АВЕО рестайлинг-седан в большинстве случаев появляются трещины кузова в местах сварки на задней арке.тріщин поки не бачив но щось лупає, думаю може це камінчики в арку задню стукають, підкажіть
7. Зависание оборотов двигателя, чаще на непрогретом.тільки один раз таке було, десь на 3 тисячах
8. Тонкий металл (или толстая фольга). (Сейчас на всех так, но это тожу нужно иметь ввиду).чути як пісок по дверкаш царапається
9. Практически отсутствует оцинковка (есть, но никто не знает где).не бачив ніде
10. Слабая антикоррозионная защита (заводская). обробив тектілом дверки, капот, пороги, багажник, днище
11. Современем пластмасса греметь по брусчатке начинает.поки все тихо
12. Быстро выходит из строя выжимной подшипник.не наю
13. Проблема с настройкой развала-схождения колес.ще не робив
14. Машинка тупит при разгоне. (Смотря с чем сравнивать)10-ка гребла краще
15. Слабая ходовая.вроді норма
16. При переводе на газ движок на холостых хавает до хрена бензы.я на бензині
17. Головоломка при установке динамиков взад и перед.стоять заводські, весною думаю поміняти, бумкають не гарно
18. Беспонтово сидеть заднему-среднему пассажиру-ноги ставятся на подстаканник. (Не согласен, но спорить не буду, пусть и на это обратят внимание).ще не сидів
19. Отсутствие обогрева ног задних пассажиров.ще не жалувалися
20. Оччччень слабая фронтальная безопасность, при лобовухе. (Лично я не согласен. Смотрите тесты и читайте форум по этому вопросу).тьху-тьху-тьху, тільки легенько царапнув бампером
21. Передние стойки, особенно левая мешают обзору при повороте налево.да, трохи приходиться заглядати за угол
22. Со временем начинают скрепеть сайленты в рычагах передней подвески.пройшло 3 міс, все нормально
23. лампочка на датчику залишку палива, не загоряється навіть після того як стрілка нижче червоної лінії
24. щоб посигналити потрібно диватися на руль щоб правильно попасти пальцем
25.відсутній датчик на омиватєль скла
26.як грязна машина то закрити багажник не можливо щоб не вимастити рук
27. щоб самому поставити сигнал потрібно знімати бампер
28. не можливо заглянути скільки в коробці масла
29. світлий салон не для повсєгднєвної їзди
30. мені здається що вона дуже потіє, може потрібно помити вікна якимось містером мускулом
31.коли ставля регулятор в положення (обігрів скла і ніг) потіють бокові вікна
так коротко вроді все, покатаєм побачим :-)