Про шины - то уж слишком (хотя по мелочи разница всеже есть )
Я тоже катался одновременно (попеременно ) на разных авто. Суть в том, на сколько авто динамичней и мощнее Где на одной ты можешь уже на 2-ю перейти (3-ю), на другой переходить еще рано. На одной ты можешь разогнать для обгона не переключая передачу, а для другой слишком мал МКМ. В общем большое влияние оказывает Мощность двигателя и Максимальный крутящий момент
nazary, ты лучше скажи, какой расход у тебя не в городе, а на трассе (и при какой скорости и загрузке)
midaV, ты ведь стиль поменял А это и есть основное, что отличает разных водителей по расходу (ты, как-бы другой стал ), кроме внешних условий (плотность трафика, перекрестки-светофоры и т.д.)
ну це зрозуміло що з потужнішим двигуном можна швидше переходити на вищу передачу, Земфіра розганяється до 3-ої значно веселіше від авешки, ще не рушив з місця а уже 3 включив
обороти набираються значно стрімкіше при аналогічному натискуванню на педаль, лише передачі встигай перемикати
ну але то логічно де 140 лошадок, а де 86? і по Львові в час пік обігнати когось можна хіба на мотоциклі або літаку
, бо в обидві сторони суцільні колони йдуть:)
але всерівно суть не в тому я ж не проти щоб авешка їла свою 10, як я вже казав суть в тому що на обох машинах умови однакові але в одній розхід по паспорту, а в іншій ні в конкретних МОЇХ умовах експлутації, і щось мені підказує що дійсно Земфіра буде брати менше від заявлених по паспорту, тому що 10 з копійками на ній виходить ще при обкатці.(всього півтори тики на спідометрі), а як відомо на обкатці машина хаває більше..
а по трасі я ніколи не заморочувався дуже сильно розходом, бо вона в мене брала менше-рівне 7 на сотню, при тому що здебільшого катався по трасі Львів-Ужгород (велика гірська ділянка дроги), і вічно по дорозі попадались всякі які хотіли доказати що їх Шкоди чи там всякі кіа і тому подібні кращі наших мустангів і вони прозрівали коли я їх при 160 обганяв
причому в мене фул комплект, а їх всього двоє їде
вони чемно зїжджали з дороги тіпа на заправку
для мене розхід по трасі 7 приємлімий, бо при цьому я за 3 години в Ужгороді був зі Львова, тому думаю свої заявлені 6 вона їсть добросовісно