Добавлены новые технические разделы:ЗАЗ Vida и Sonic (New Aveo 2012)
KSERKS а ты кем работаеш шо так язык разтянулся
KSERKS э... хм... ну это...нет слов короче...а брови языком облизать можешь?)
а ты с какой целью интирисуешся...
KSERKS а брови языком облизать можешь?)
да так... чисто с познавательной
одна единственная
ох познающаяя ты наша
Довго думав чи викладати чи ні…..але 2 Л. пиваса своє зробили (тіпа сьогодні мені пох…. )Було це десь 4 роки назад. Прийшов я з якоїсь забави(вже навіть і не пам’ятаю з якої) навальоханий ну і ліг чемно спати (а точніше відрубався як тільки ліг на ліжко).Моя кохана жінка (в якої почуття гумору хоч відбавляй) взяла зі злості мене розмалювала і навіть нігті намалювала. Ну і звичайно не могла не зафіксувати мене «гарного» на фотоплівку…мля….. Найцікавіше було зранку, коли я з дикого будуна пішов в ванну митись і подивився на себе в зеркало….мля буду – думав шо в мене біляк почався …..чесно кажучи я тоді нормальна перегегав і почав згадувати що було вчора……Тільки після того як я (будучи у великому агуї ) запитав в жінки чи я такий вчора прийшов і почув у відповідь істеричний сміх - поняв чиїх рук це справа….. ОТАКЕ…
virus, головне, що "фарбовано з любов'ю", а не аби як... а він спить і йому сниться кучерява молодиця
*в сотый раз поржала на вирусякиным макияжем*
а ти не з'їжджай..... кросавчег.....
virus жжжжжооооооттттттьььь твАя Жена +100000000000 еЙ
то я так на лижах катаюся у шлемі, але без окулярів бо скляні вони, очей шкода, бо часом дерева не оминаю
yuranich А Вы КГБ гдето с пляжа забрали