Leksi
у поляків своя манера їзди... точніше льоту, а не їзди...
+ я їздив тільки раз на фурі швидше за 130 км/год. Це був старий ДАФ, в якому можна було відключити спідометр. В інших авто, тим паче нових це зробити важче... Хоча за 2000 євро польський компютерний геній заллє тобі таку прошивку, що фура поїде 200 км/год.
Тепер про далекобійників.... Є Далекобійники... а є такі, що тільки виглядають так, як далекобійники...
Сам їздив, батько їздить, дід їздив... навіть бабуся їздила (правда в бабушки полуторка була).
enoTT
П'яний за кермом в рейсі - це не далекобійник! Хоча в кожному ділі є професіонали і талант не проп'єш.... Адже пяний сантехнік, всеодно - сантехник. І далекобійники бояться пити не через те, що розіб'ються, а через те, що міліція спинить і забере права.
Ну і кількість випитого не сильно впливає на дурість... Адже водій тойоти, що з крайнього лівого ряду випала в правий на заправку (і спричинила страшну аварію) був тверезий (принаймні не було сказано, що він п'яний).
Коротше, сперечатися можна до безкінечності... сам їздив... підрізали мене і легкові, і фури... поляки окрема історія... я коли поляків проїжджав, пререходив на 42 канал на рацію і гнув матюки "пану поляку"... бо вони не дивляться в дзеркала, на дорогу і літають як попало...
Ще одне: ми всі водії... тож давайте поважати одне одного... принаймні на дорозі.