Ну от нарешті дійшли руки до хФотозвіту по установці цього девайсу на мою маФинко.
І так. Після покраски прийшов час для встановлення. Довго не міг визначитись на що клеїти. З метою перевірки якості склеювання пластику до скла мною було куплено 4 вида герметиків, які були окремо вИпробувані шляхом склеювання звичайного скла і звичайного куска пластику (склеювалось ввечері і залишалось до ранку). Міцність склеювання жодного чесно кажучи не задовольнила. Після цього всі герметики пішли фтопку, і було прийняте рішення посадити козир на звичайний силікон.
Але постало ще одне запитання: як зафіксувати і притиснути обидві поверхні для ефективного склеювання. Тут під руки попав ремінь для фіксації вантажів і питання вирішилось само собою.
Після цього положення ременя було зафіксоване скотчем, оскільки мені потрібно було проїхатись від батькового гаража до себе на стоянку і я не дуже хотів, щоб по дорозі він зіскочив зі свого положення.
Все було готово десь о 20.00 год. Робота по нанесенню силікону, установці і фіксації зайняла близько 30 хв.
Так я успішно доїхав до місця призначення. Зранку скотч і ремінь були зняті. Силікон тримає мертво !
Ну і так воно виглядає зараз: