Т.е. ветеранам уже по 90 и более лет. Как Вы думаете им в таком возрасте до празднований? до путинского парада? Разве так надо чтить подвиг ветеранов? Мой дед прошедший войну, умер в возрасте 95 лет и последние годы, поверьте, он не сильно праздновал День Победы, и не от страха перед кем-то как Вам вбили в голову, а чисто по физическим причинам.
+1
моїй бабусі 89 років, вона всю війну була медсестрою на фронті, на собі тягала ранених, а зараз ледве ходить по хаті.
.9 травня я, бандерівка
, відвезла її на парад(брехня про те, що було заборонено - просто опасалися провокацій),
під руки ми пройшлися з нею 10 метрів, поклали квіти до вічного вогню і вшанували пам"ять загиблих...
і бабуся, дивлячись на всіх ціх *дідивойували* каже, що ті, хто справді воював, не кичиться так своїми перемогами...
а обвішені орденами як правило відсиджувалися у штабах і отримували нагороди...
ми шануємо своїх дідів - але не треба на цьому спекулювати і кричати про це на кожному куту - краще допоможіть їм матеріально і морально... зробили з цього пафос - а їм ,ветеранам, всього лиш потрібна увага і допомога...
мені цікаво, з тих, хто *дідивоювали* - хтось хоч раз допоміг якомусь ветерану? чи чисто парад вам треба?
Добавлено: 27 Июня 2014, 11:59:05
Ronin,
ти майже правильно пишеш - але це не зовсім патріотизм, це просто якась відповідальність перед країною, в якої ми народилися...
так, не все так як хотілося б - але країну не вибирають...
і Слава Україні - це не із-за патріотизму і не із-за Майдану - це треба відчути... це якось на духовному рівні... мені важко пояснити... це треба відчувати...