Автор Тема: Книжки для всієї родини  (Прочитано 33 раз)

Оффлайн Ess

• Пользователь
Книжки для всієї родини
« : 14 Февраля 2025, 10:08:57 »
Хочу знайти книги, які цікаво читати всією сім’єю. Може, щось для дітей, що і дорослим буде не менш захопливим. Є варіанти, які варто мати вдома?

Оффлайн Nemka99

• Пользователь
Re: Книжки для всієї родини
« Ответ #1 : 14 Февраля 2025, 10:37:40 »
Особливо, якщо знайти книги, які будуть цікаві і малечі, і дорослим. Я такі шукаю в компанія Knigarnia - улюблені книги для всієї родини! . Там є все: від казок для найменших до серйозних творів, які можуть зацікавити батьків. Наприклад, пригодницька література чи родинні саги – чудовий варіант, щоб разом обговорювати і переживати історії. Великий плюс у тому, що вони мають добірки для будь-якого віку, а ще можна знайти спеціальні акційні пропозиції. Тому варто звернути увагу!

Оффлайн LyizaMona

• Новичок
Re: Книжки для всієї родини
« Ответ #2 : 14 Февраля 2025, 14:29:55 »
Нещодавно відкрила для себе https://knigoland.com.ua/kazki-dlya-ditey і тепер не уявляю, де ще можна купувати казки для дитини! Замовила тут книги з казками, і вони просто ідеальні – красиві, якісні, цікаві. Дитина у захваті, що для мене найголовніше. Доставка приємно здивувала швидкістю, а ще магазин радує різноманітністю вибору. Якщо хочете потішити свою малечу справді гарними книжками – вам сюди!

!  Внимание! Размещение заведомо ложной информации (п.4.2(й) правил форума) будет наказываться в 2х кратном размере.