Автор Тема: Купівля авто за кордоном як є фінансові нюани?  (Прочитано 263 раз)

Оффлайн SerhiiKovalski

• Неизвестный герой
Хто купував авто за кордоном, як ви вирішували питання з оплатою? Бо вже не раз чув історії, як люди їхали по тачку, а там або гроші не проходять, або банк блокує платіж. Особливо, якщо сума велика. І це ж не 100 баксів на каву витратити, а серйозна покупка.

Оффлайн Yuriy_Hrynevsky

• Неизвестный герой
З картками – це ще той квест. Особливо, якщо банк раптом "передумав" і вирішив заблокувати ваш переказ. Навіть якщо попереджаєш, що будеш платити за кордоном, все одно може бути гемор. А ще є момент подвійної конвертації, коли гроші знімаються не напряму, а через якусь проміжну валюту, і в результаті переплачуєш зайві 2-3%.

Оффлайн Viktor_Koroviak

• Неизвестный герой
Знаю, что некоторые люди для таких случаев открывают счета в европейских или швейцарских банках. Типа, так проще проводить крупные платежи, особенно если покупаешь что-то дороже среднего. Вот, кстати, есть нормальная инфа по этому вопросу https://lawrange.net/services/otkrytie-scheta-v-banke-shvejcarii/. Говорят, что с таким счетом можно избежать проблем с заморозкой денег и еще выгоднее получается на больших суммах.

Оффлайн Yuriy_Hrynevsky

• Неизвестный герой
Я от думаю, що якщо купувати щось за 10-15к, то ще окей, а якщо понад 50к, то вже реально варто щось таке мати. Бо уявіть ситуацію: прилетіли, вибрали авто, а платіж не проходить. А продавець ж не буде чекати тиждень, поки ви розберетеся з банком. Тому варіанти з рахунками за кордоном мають сенс.

Оффлайн Viktor_Koroviak

• Неизвестный герой
Цікаво, чи багато хто реально так робить? Бо знаю людей, які просто брали готівку й котили на свій страх і ризик, але це, м’яко кажучи, не найкраща ідея, особливо в Європі. Ну і ще момент – які банки реально дають нормальні умови для таких речей?

Оффлайн David

• Пользователь
Насправді платіжна система Мастеркард дуже зручна для розрахунків, адже зникає необхідність носити з собою готівку. А надто, коли йде мова про великі суми, це значно знижує ризик їх втрати або крадіжки. Завдяки Mastercard можна безпечно та швидко здійснювати покупки онлайн або в магазинах, при цьому зберігаючи повний контроль над своїми фінансами. Крім того, безконтактні платежі дозволяють значно пришвидшити процес оплати, що робить використання цієї картки ще більш зручним.

!  Внимание! Размещение заведомо ложной информации (п.4.2(й) правил форума) будет наказываться в 2х кратном размере.