Автор Тема: Як отримати більше лайків на публікаціях?  (Прочитано 46 раз)

Оффлайн xkristinaxbond

• Новичок
Привіт усім! Шукаю способи підвищити кількість лайків на моїх постах в Instagram. Пробувала взаємодіяти з аудиторією, постити у правильний час, але результати поки не радують. Можливо, хтось знає перевірені сервіси, які допомагають у цьому?

Оффлайн Meddi

• Новичок
Re: Як отримати більше лайків на публікаціях?
« Ответ #1 : 02 Января 2025, 02:52:55 »
Привіт усім! Шукаю способи підвищити кількість лайків на моїх постах в Instagram. Пробувала взаємодіяти з аудиторією, постити у правильний час, але результати поки не радують. Можливо, хтось знає перевірені сервіси, які допомагають у цьому?

Я також довго шукала рішення, і зрештою звернулася до LikeStorm https://likestorm.com.ua/nakrutka-instagramm/kupiti-pereglyadi-v-instagram/ щоб протестувати їхній сервіс накрутки лайків. Дуже сподобалося, що всі лайки приходять від реальних акаунтів, що зберігає природний вигляд активності. Уже після кількох замовлень мої публікації почали набирати більше органічної взаємодії, бо Instagram помітив активність і почав показувати пости ширшій аудиторії. Якщо вам важливий швидкий і безпечний результат, то можу щиро рекомендувати LikeStorm!

!  Внимание! Размещение заведомо ложной информации (п.4.2(й) правил форума) будет наказываться в 2х кратном размере.