Автор Тема: Де знайти чохол для Lenovo Tab P11 2nd Gen 11.5 TB350?  (Прочитано 21 раз)

Оффлайн qwerty

• Пользователь
Друзі, шукаю чохол для планшета Lenovo Tab P11 2nd Gen 11.5 TB350. Мені потрібен варіант, який забезпечить захист від подряпин і ударів, але при цьому буде легким і стильним. Можливо, хтось знає магазини, де є великий вибір аксесуарів для цієї моделі?

Оффлайн s12345609

• Пользователь
Re: Де знайти чохол для Lenovo Tab P11 2nd Gen 11.5 TB350?
« Ответ #1 : 17 Ноября 2024, 10:10:26 »
Раджу звернути увагу на чохол для lenovo tab p11 2nd gen 11.5 tb350 https://attributes.com.ua/lenovo-aksessuari/chehly-lenovo-tab-p11-2nd-gen-115-tb350  Я замовляв на цьому сайті й залишився дуже задоволений. Вибрав чохол з функцією авто-сну, що дуже зручно: закрив планшет — екран вимкнувся. Матеріал якісний, зовні виглядає стильно, а всередині є м’яка підкладка для додаткового захисту. Всі вирізи під роз’єми співпадають, планшет сидить ідеально.  Раджу глянути асортимент і ціни на сайті, впевнений, що знайдеш те, що тобі потрібно.

Оффлайн qwerty

• Пользователь
Re: Де знайти чохол для Lenovo Tab P11 2nd Gen 11.5 TB350?
« Ответ #2 : 17 Ноября 2024, 10:19:43 »
Дякую за пораду! Авто-сон і справді дуже зручна функція. Обов’язково перегляну сайт, думаю, зможу знайти щось, що підійде саме для мого планшета.

!  Внимание! Размещение заведомо ложной информации (п.4.2(й) правил форума) будет наказываться в 2х кратном размере.