Автор Тема: Кредит для оплати навчання  (Прочитано 39 раз)

Оффлайн qwerty

• Пользователь
Кредит для оплати навчання
« : 08 Ноября 2024, 15:09:32 »
Моя дитина вступила до університету, і тепер потрібно заплатити за навчання. Грошей зараз не вистачає, тому розглядаю можливість взяти кредит. Хочеться знайти варіант, де все зрозуміло з умовами і не доведеться переплачувати вдвічі через якісь додаткові комісії. Чув, що Монобанк може підійти, але наскільки це вигідно? Є у когось реальний досвід?

Оффлайн s12345609

• Пользователь
Re: Кредит для оплати навчання
« Ответ #1 : 08 Ноября 2024, 15:17:42 »
У мене така ж ситуація була торік, коли довелося брати кредит на оплату навчання дочки. Я звернувся до Монобанку, бо вони якраз пропонують готівкові кредити з прозорими умовами. Оформлення зайняло всього кілька хвилин у додатку, без зайвої паперової тяганини. Ставка в них фіксована — 1,9% річних, і всі умови можна подивитися прямо в додатку, немає ніяких прихованих платежів або "сюрпризів". Я б сказав, що для таких цілей, як оплата навчання, це дуже зручно, бо можна одразу побачити всі платежі наперед. Якщо цікаво, подивись ще тут   https://simplex.in.ua/uk/kredyt-gotivkoyu/  я там інформацію знаходив — все розписано доступно.

!  Внимание! Размещение заведомо ложной информации (п.4.2(й) правил форума) будет наказываться в 2х кратном размере.