Автор Тема: Сигарета на 10000 затяжок  (Прочитано 62 раз)

Оффлайн Nemka99

• Пользователь
Сигарета на 10000 затяжок
« : 18 Июня 2024, 17:39:58 »
Я шукаю надійний одноразовий вейп, який міг би прослужити довго. Чув про нові моделі з великою кількістю затяжок, але не знаю, які з них вибрати. Може хтось має досвід із використанням довготривалих одноразових вейпів? Які бренди і моделі ви б порекомендували?

Оффлайн Ess

• Пользователь
Re: Сигарета на 10000 затяжок
« Ответ #1 : 18 Июня 2024, 18:19:36 »
Привіт! Якщо ви шукаєте одноразовий вейп, який прослужить вам довше за звичайні, то зверніть увагу на ельфбар 10000 затяжок . Це одна з найкращих моделей на ринку, яка забезпечує велику кількість затяжок і має широкий вибір смаків. Вейп шоп SMOKE пропонує ці вейпи, і вони користуються великою популярністю серед вейперів. Ці моделі ельфбар забезпечують не тільки довготривале використання, але й високу якість смаків, які змушують користувачів повертатися за ними знову і знову. Я особисто вважаю їх одними з кращих у цьому сегменті, і ви точно не пошкодуєте, якщо спробуєте.

Оффлайн Bulgarin

• Новичок
« Ответ #2 : 17 Октября 2024, 14:43:05 »

Так.
Єльфбарівські одноразки – це топ!
Також купую їх часто. І теж переважно на 1000 затяжок. Тому що це оптимальний варіант щоб 100% вистачило на місяць покурити. Беру їх або в https://uestore.in.ua/ua/odnorazovye-ehlektronnye-sigarety/ або в одному вейп-шопi на районi.
Але в uestore  - краще, бо там й вибiр, й розцiнки нижче.

Оффлайн pandalesnaa

• Новичок
« Ответ #3 : 28 Октября 2024, 11:38:59 »
Никак не разберусь в этом вопросе, хочу найти для себя оптимальный вариант

Оффлайн Patgogoleva

• Новичок
« Ответ #4 : 28 Октября 2024, 11:49:55 »
Если только начинаешь, попробуй под-систему — это компактный и лёгкий в использовании вариант. Просто заправляешь картридж жидкостью, и всё готово! Детальнее смотри на сате https://drsmoke.org/pod-sistemy/ об этих под-системах, они есть одноразовые - с теми вообще никаких хлопот - выпарил и выкинул.

!  Внимание! Размещение заведомо ложной информации (п.4.2(й) правил форума) будет наказываться в 2х кратном размере.