Автор Тема: Сервіс авто  (Прочитано 133 раз)

Оффлайн s12345609

• Пользователь
Сервіс авто
« : 31 Октября 2023, 14:52:05 »
У мене є автомобіль, і я хочу записатися на сервіс для його обслуговування. Але я вперше це роблю, і мені потрібна ваша допомога. Можливо, ви можете мені пояснити, як це зробити? Чи є у вас сайт, де я можу здійснити онлайн-запис на сервіс? Які документи мені потрібні для цього? І які у вас ціни на обслуговування автомобіля? Буду вдячний за докладну інформацію та поради щодо процедури запису на сервіс.

Оффлайн яблоко

• Новичок
Re: Сервіс авто
« Ответ #1 : 31 Октября 2023, 14:57:50 »
Ну наскільки я знаю, то сервіс "Атлант-М Рено" в Харкові дійсно славиться своєю надійністю і якістю обслуговування. Я от теж записався на сервіс , для цього вам необхідно відвідати їх офіційний веб-сайт і там ви знайдете спеціальну форму для запису, де вам потрібно буде вказати ваші контактні дані, деталі про автомобіль та приблизну дату, коли вам зручно завітати на сервіс. За допомогою цієї форми ви зможете легко і швидко записатися на потрібну вам послугу. Що стосується цін, "Атлант-М Рено" завжди надає прозорий прайс-лист, де ви зможете знайти вартість різних видів робіт та сервісних послуг. Також, вони часто запускають акції та спеціальні пропозиції для своїх клієнтів, тож слідкуйте за їхніми новинами на сайті.

Оффлайн Zinaida

• Пользователь
« Ответ #2 : 18 Ноября 2023, 18:05:06 »
В сервис по разным вопросам обращаются владельцы авто

Оффлайн Niletta

• Новичок
« Ответ #3 : 20 Ноября 2023, 12:07:47 »
В сервис по разным вопросам обращаются владельцы авто

Да, вы правы. Мне вот сейчас нужно решить вопрос с заменой масла... Даже не знаю какое лучше брать

Оффлайн Святозар

• Новичок
« Ответ #4 : 21 Ноября 2023, 09:04:15 »
Да, вы правы. Мне вот сейчас нужно решить вопрос с заменой масла... Даже не знаю какое лучше брать

Я вам хочу сказать, если стоит вопрос где покупать автомасла , то немецкий производителей liqui moly и bizol точно не подведут в плане качества! Который год подряд беру только такие и очень доволен тем, как чисто работает двигатель моего авто. В сети очень много полезной инфы можете прочитать про эти марки и тогда уже для себя примите окончательное решение.

Оффлайн Tarina

• Пользователь
« Ответ #5 : 25 Декабря 2023, 15:41:08 »
Я подумала, що ви тут про прокат авто говорите. Я саме цю послугу шукаю.

Оффлайн David

• Пользователь
« Ответ #6 : 25 Декабря 2023, 17:58:56 »
Ви шукаєте, де можна орендувати авто? В якому місті потрібна машина? Дивіться на сайті Alin.ua можна забронювати автомобіль в оренду на будь-який час завчасно у Києві, Львові, Буковелі та Івано-Франківську. Тут описані умови, великий автопарк, авто можна взяти без водія чи з ним. Потрібен для оренди мінімальний пакет документів та залогова сума. Це все прописано в умовах по окремо взятій машині.

Оффлайн Zinaida

• Пользователь
« Ответ #7 : 19 Января 2024, 13:05:41 »
Колеги, а де є хороший сервіс для ремонту турбін в Києві?

Оффлайн Tarina

• Пользователь
« Ответ #8 : 19 Января 2024, 13:38:22 »
От сайт найкращого турбосервісу в Києві https://super-turbo.com.ua/ua/services/repair , ознайомтесь, що тут пропонують. Ремонт виконують будь-якої складності з гарантією, ідеально підбирають турбіни двигуна різних авто. Перед тим як почати ремонт роблять детальну діагностику, щоб виявити всі несправності.

!  Внимание! Размещение заведомо ложной информации (п.4.2(й) правил форума) будет наказываться в 2х кратном размере.