Автор Тема: Электрокабель  (Прочитано 88 раз)

Оффлайн Ess

• Пользователь
Электрокабель
« : 14 Апреля 2023, 09:50:22 »
Ребята, может кто-то имеет дело с проводкой? Нужен ваш совет относительно того, где можно купить новый силовой кабель в большом количестве?

Оффлайн Nemka99

• Пользователь
Re: Электрокабель
« Ответ #1 : 14 Апреля 2023, 10:25:39 »
Смотря что вы собрались делать у себя дома. Если речь идёт о новой проводке, то наверняка вам будет полезен кабель вита пара из нескольких толстых волокон. Если же просто дополнительная ветка, то можно и простой или пассивный кабель.  Я вам рекомендую магазин Stream-market https://stream-market.com.ua  . В онлайн режиме там можно сделать заказ самых разных хозяйственных материалов по хорошим ценам и в любом количестве.

Оффлайн Val-TT

• Новичок
« Ответ #2 : 25 Апреля 2023, 18:19:13 »
Ребята, может кто-то имеет дело с проводкой? Нужен ваш совет относительно того, где можно купить новый силовой кабель в большом количестве?
В каком количестве, я на ринку беру, якщо треба бухтою там дешевше ну і можна перевірити, що б він був ГОСТ а не усічьонка.

Оффлайн cocoha

• Пользователь
« Ответ #3 : 06 Мая 2023, 19:19:15 »
Мені потрібна допомога щодо правильного підбору ламп та світильників, а також їхньої енергоефективності, різних видів та можливих сфер застосування. Чи можете ви порадити, де можна знайти перевірену інфо про все це?

Оффлайн Запаска

• Пользователь
« Ответ #4 : 06 Мая 2023, 19:23:58 »
Перш за все, ознайомтеся, ось тут є все про лампи та світильники https://lamp.kiev.ua/uk/  а потім зробіть вибір. Тут можна знайти не тільки корисну інформацію про вплив світла на наше життя, але й можливість підібрати якісні та енергоефективні світильники та лампи для подальшої покупки та встановлення. Ламп є декілька видів, і якщо ви зараз же перейдете за посиланням та переглянете їх, тоді точно відпаде потреба з кимось консультуватися.

!  Внимание! Размещение заведомо ложной информации (п.4.2(й) правил форума) будет наказываться в 2х кратном размере.