Автор Тема: Сантехника  (Прочитано 105 раз)

Оффлайн Anasteisha

• Новичок
Сантехника
« : 27 Сентября 2022, 18:30:26 »
Интересует сантехника, подскажите где можно приобрести качественную?

Оффлайн LinaSvetlova

• Новичок
Re: Сантехника
« Ответ #1 : 27 Сентября 2022, 19:02:23 »
Добрый день! Посмотрите качественную сантехнику на сайте - https://vodokran.com.ua у них отличный выбор товара от известных производителей. При выборе товара предоставляется профессиональная помощь специалиста. Доставка товара приходит своевременно.

Оффлайн cocoha

• Пользователь
« Ответ #2 : 02 Февраля 2023, 15:10:58 »
Що саме потрібно і в якому місті ви це шукаєте?

Оффлайн pandalesnaa

• Новичок
« Ответ #3 : 02 Февраля 2023, 15:15:25 »
Доброго дня!
Ми задумали ремонт робити в квартирі, і в першу чергу замінити всю сантехнику, бо там давно ніхто нічого не робив, вона в аварійному стані.
Тому на сайті dim-interior.com/ ми підібрали все, що потрібно для цього. Це крутий магазин з товарами для дому. Якщо комучь щось треба з меблів, сантехники, може двері нові, то в Дім Інтер'єрів то все є.

Оффлайн Верони4ка

• Пользователь
« Ответ #4 : 10 Июля 2024, 10:17:03 »
Можу з особистого досвіду сказати, що у бренду Mario продається дуже ідеальна електрична рушникосушарка З моменту покупки цього пристрою моя ванна кімната стала більш комфортною та затишною, особливо в холодну погоду. Рушникосушарка нагрівається миттєво, ефективно сохне і підтримує рушники в теплі. Вона сама відрізняється високою якістю і стильним дизайном, який чудово доповнює інтер'єр. Пристрій також економічний у плані споживання енергії. Я повністю задоволений своїм вибором і впевнено рекомендую Mario всім, хто шукає якісні та надійні рішення для своєї ванної кімнати.

!  Внимание! Размещение заведомо ложной информации (п.4.2(й) правил форума) будет наказываться в 2х кратном размере.