Автор Тема: Застосування вейп, особливості та вплив на організм людини  (Прочитано 706 раз)

Оффлайн Bleuonzan

• Пользователь
Застосування вейп, особливості та вплив на організм людини.
Початок двадцять першого століття відмічено широкою популярністю вейпінгу. І далі збільшується кількіть користувачів, що пускають ароматні пари диму.
Часто ці пристрої використовують молоді люди. Не всі розуміють чим вони відрізняються від звичайних сигарет. Цей пристрій не виробляє їдкого диму табаку.  Але це не значить, що він ніяк не впливає на організм людини.
Люди, що переходять з звичайних сигарет на електронні, починають курити більше, так вважають вони їх нешкідливими. Картриджа вистачає на доволі значний час, а це позбавляє необхідності постійно купувати нові пачки сигарет.
Електронні сигарети не є медичним препаратом, але іноді можуть виникати побічні ефекти. Цей аспект підлягає ще подальшому вивченню. Але певні дослідження були вже зроблені і є висновки. При нагріванні пристроя основні компоненти рідини – гліцерин і пропіленгліколь – розпадаються. Це веде до  вивільнення таких елементів – акролеіна і формальдегіду. А вони не є корисними.
Небезбека електронних пристроїв паріння.
1. Наявність сухості у роті.
Це один з основних аспектів, повязаний із застосуванням для рідини вейпа пропіленгліколя і рослиного гліцерина(PG і VG).
Хоча PG і VG це зволожуваючі рідини, що застосовуються в витратних матеріалах, для зберігання вологи. Також їм властива гігроскопічність, тому вони можуть поглинати воду. Зменшити такий вплив можна використовуючи засоби для полоскання рота. Також рекомендуєтся пити більше води.
2. Біль у горлі
Е-сигарети в соєму составі мають нікотин, ароматизатори, пропіленгліколь. А спіралі для нагріву використовують нікель. Є люди у яких є алергія на цей метал. Якщо є підозра у вас, що причина в самій рідині або смаку, то варту вибрати інший смак або купити електронні сигарети іншого виробника.  Ці незручності можуть зникнутипісля таких дій.
 Вважається, що електронна сигарета сигарета може позбавити людину від шкідливої звички-куріння. Курці з великим стажем купують нікотинову рідину, і з часом знижують дозування никотину. Вейп це кишеньковий кальян. Застосування цього девайсу приносить організму задоволення.
Це – дуже потужний пристрій. Заряду батареї вистачає на довгий час. Має значно триваліший термін використання ніж пачка з сигаретами.
Сьогодні вейп більш популярний, ніж сигарети. До цього веде широкий асортимент моделей і ароматів.
Між електронними сигаретами і звичайними в наявності купа відмінностей. І все ж лікарі в цьому питанню рекомендують відмовлятися від куріння.

« Последнее редактирование: 14 Февраля 2022, 19:57:41 от Bleuonzan »

Оффлайн qwerty

• Пользователь
Отлично выбирать вот именно по описанию, я всегда так и покупаю, пока все устраивает

Оффлайн яблоко

• Новичок
Дуже багато букв написано. Адже можна коротко і взагалі двома словами сказати, що це дуже приємно і різниця очевидна в порівнянні з сигаретами. До речі, не забудьте, що заправка до вейпа https://vaperslab.com.ua/zhidkosti-dlya-pod-sistem/quick-joy-salt/ теж відіграє велику роль у цьому. Чим кращий бренд і смак, тим більше задоволення.

Оффлайн cocoha

• Пользователь
А еще какие есть магазины с вейпами в Украине, которые сейчас работают?

Оффлайн Object

• Новичок
Хочу у точнить у знающих - стоит ли новичку брать мехмод? Кто такое устройство использует - жду ваших ответов.

Оффлайн Запаска

• Пользователь
Мехмод - это такое устройство для парения, которое работает от механического нажатия кнопки на корпусе, именно это дает работу всему устройству, отсюда и название этого сида е-сигарет. Почитайте про эти устройства на сайте www.drsmoke.org/mody/mekhmody/ Тут же и заказать можно мехмод от хорошего производителя по адекватным ценам.

Оффлайн Bulgarin

• Новичок
По себе скажу, что перейдя на вейп через две недели прошла та одышка, которая у меня была из-за сигарет.
Причем куря вейп я покупал и покупаю в https://uestore.com.ua/zhidkosti/zhidkosti-na-solevom-nikotine/ жидкости на солевом никотине т.е. по факту тоже на никотине, но при таком курении оно не лупит по легким.
Вейп вообще идеально подходит для того, чтобы бросить курить т.к. сперва переходишь на вейп, а потом снижаешь потребление никотина в каждой жиже (но для этого нужно делать самозамес).

Оффлайн Patgogoleva

• Новичок
Я ищу где можно хороший вейп купить для себя ;)

Оффлайн cocoha

• Пользователь
Я вже визначився з вибором вейпа - купив собі Єльф Бар на сайті Вейпхаб, до того ж тут можна замовляти не тільки одноразки чи повноціннні пристрої для вейпингу, а ще є комплектуючі до різних моделей, ось наприклад, акумулятори https://vapehub.org/komplektuyuchi/akumulyatory 
Ще дивіться в них є купа картриджів для заправки вейпів, ціни низьки, асортимент чудовий, швидка доставка.

Оффлайн Qiwi

• Пользователь
Спасибо за советы. Я тоже хочу купить одноразки хорошего качества.

Оффлайн Berti33

• Неизвестный герой
Всем привет. Я тоже долго искала, где купить качественные веб системы, чтобы было качественное и удобное устройство по нормальной цене. Я нашла по отзывам сайт интернет-магазина, в котором можно  купить эль бар 1500 по невысокой цене. Тут есть каталог одноразовых ПОД систем ЭЛЬФ БАР на 1500 затяжек‌ и цены доступные, можно выбрать на любой вкус.

Оффлайн bsanek628

• Новичок
Та уже давно было понятно что вейп это не особо лучше, чем сигареты, там свои нюансы.. Курение в принципе дело и не выгодное материально и для здоровья, как по мне легальный наркотик.

!  Внимание! Размещение заведомо ложной информации (п.4.2(й) правил форума) будет наказываться в 2х кратном размере.