Автор Тема: Магазин парфюмерии  (Прочитано 770 раз)

Оффлайн Dreamy

• Пользователь
Магазин парфюмерии
« : 24 Января 2021, 15:19:48 »
Здравствуйте всем. Если ещё не знали, то сейчас существует этот магазин парфюмерии https://www.parfum-lider.ru/
Есть возможность подобрать самые выгодные предложения для покупки уже сегодня.

Оффлайн s12345609

• Пользователь
Re: Магазин парфюмерии
« Ответ #1 : 31 Января 2021, 14:16:44 »
А де в Україні купуєте зазвичай оригінальні парфуми? Зараз хочу купити для подарунку улюблений аромат сестри. Але хвилююсь, щоб не попасти на підробку. Раніше лише в дюті фрі купував, зараз не літаю, тому хочу купити оригінальні парфуми через магазин.
« Последнее редактирование: 31 Января 2021, 14:22:16 от s12345609 »

Оффлайн qwerty

• Пользователь
« Ответ #2 : 31 Января 2021, 14:32:42 »
А де в Україні купуєте зазвичай оригінальні парфуми? Зараз хочу купити для подарунку улюблений аромат сестри. Але хвилююсь, щоб не попасти на підробку. Раніше лише в дюті фрі купував, зараз не літаю, тому хочу купити оригінальні парфуми через магазин.
Теж з дружиною купували раніше парфуми лише в Дюті фрі. Але останнім часом вже дружина почала купувати в інтернет-магазині, який їй порадила подруга. То магазин, який працює не лише в Україні, а й у таких розвинених європейськиї країнах, як Франція, Італія, Німеччина, Данія, Бельгія і т.д. У нас в Україні є також сайт в цього магазину.

Оффлайн s12345609

• Пользователь
« Ответ #3 : 31 Января 2021, 14:40:41 »
Теж з дружиною купували раніше парфуми лише в Дюті фрі. Але останнім часом вже дружина почала купувати в інтернет-магазині, який їй порадила подруга. То магазин, який працює не лише в Україні, а й у таких розвинених європейськиї країнах, як Франція, Італія, Німеччина, Данія, Бельгія і т.д. У нас в Україні є також сайт в цього магазину.
Але ви не вказали, на жаль ) назву магазину. Напишіть, будь ласка, де ваша дружина замовляє оригінальні парфуми. Бо для мене питання наразі дуже актуальне. Дякую )

Оффлайн qwerty

• Пользователь
« Ответ #4 : 31 Января 2021, 15:03:07 »
Ой, дійсно не вказав назву магазину  :)  Отже ми з дружиною купуємо всю косметику та парфуми через інтернет мережу Нотіно. Це той магазин, який досить успішно продає свій товар європейцям.
Ось буквально декілька днів назад дружина замовила і собі, і мені нішеву парфумерію https://www.notino.ua/niche/ в цьому магазині. Як завжди, ми лишились задоволені товаром та сервісом.
Тому раджу почитати на сайті магазину інформацію про нього, ознайомитись з ассортиментом, вибрати потрібне вам і спокійно та довірливо замовляти. Бажаю вам вдалих покупок!  :)

Оффлайн Dreamy

• Пользователь
« Ответ #5 : 15 Мая 2021, 12:44:46 »
Здравствуйте всем. Также советую оценить услугу контурная пластика лица тут https://botoxclub.com.ua/uslugi/konturnaya-plastika-litsa/
Такой вариант не помешает иметь у себя под рукой на всякий случай. Это действительно очень удобно.

!  Внимание! Размещение заведомо ложной информации (п.4.2(й) правил форума) будет наказываться в 2х кратном размере.