Мої лЮбі друзі-авеоводи!
Звісно що мені дуже приємно, що вам всім сподобалося!
Свято дійсно вийшло неймовірно добрим, щирим , позитивним і теплим!
Добавлено: 21 Сентября 2015, 13:38:24
Але як завжди, у будь-якої організації, за кулисами залишилася велика кількість людей, які приймали саму активну участь у організації действа і саме їм потрібно подякувати за наше чудове СВЯТО
по-перше, мій дорогий
Серж 2007 - якщо б він не взявся за організацію банкетного стола, то я б не взялася продовжувати організацію деер. Всіми вкусняшками святкового столу займався Серж , готував, домовлявся, привіз все це і мив за всим цим кастрюлі
Дякую тобі Сержік
по друге ,
Галюся Малінка і Ксюша Рабінша Авео- Анджеліна Джолі 2015 - дякую за підготовку веліколепної культурної програми - все ж таки в котре розумію , як це важливо.
Галюся Малінка, твої спечені торти - неперевершені !!!! це дууужжжеее смачно
Andrew, Єндрю - твої фільми - це шедеврально
дякую ,що ти знайшов час і натхнення все це зібрати до купи і зробити наше свято справжнім сімейним святом
Дякую особисто
Рафаеличу за те, що він є
Ще хочу висловити окрему подяку Всесвіту за цю шикарнючу погоду, яка додала нашому святу відчуття нескінченного літа
Бузумовно дякую директорам і адміністрації бази Стрела - Григорію, Натальї і Сергію за радушний прийом, терпіння і благосклонність до нашої компанії
Хто має можливість ,прошу будь-ласка залишити їм відгук тут:
http://vk.com/baza_strelaДЯкую всім не киякам за те, що змогли бути з нами!!!!
Дякую
Стасу і Рафаеле за чудові пісні
(співочому нічному полю - Зоз і Віка Ваза - форевви
)
Дякую всім хто шпарив, різав, готував ,розводив вогонь, купався на пляжу, їв, пив, танцював , гуляв !!
ДЯКУЮ ВСІМ КЛУБНЯМ, ХТО ВИНАЙШОВ МОЖЛИВІСТЬ І БАЖАННЯ ПРОВЕСТИ З НАМИ ЦЕ ЧУДОВЕ СВЯТО!!!!!
ЩАСТЯ ВАМ І ДО НОВИХ ЗУСТРІЧЕЙ!!!
Люблю вас..