Добро пожаловать на форум Авео Клуба!Не забывайте о правилах, и пожалуйста, не мусорьте, уважайте одноклубников!
Кто пробовал заливать себе Шеловскую полусинтетику, в такой канистре? Подозрительно вкусная цена неё сейчас, допуски смотрел вроде как порядок.
Нормальна олива, я собі такий Shell пару років заливаю 3 заміни зробив все гаразд. В мотор на заміні заглядав наче все окей. Але на тому фото що вище я не помітив наклейку яка дозволяє перевірити масло на оригінальність це дивно. Я коли замовляв через original helix store, то там ось такий код був захисний. Так що якщо будете замовлять з інтернету об'язково запитуйте що б така штука була.
Спасибо забыл отписаться, взял я этот Шелл и уже намотал на нем 1500км пока все нравится. Мотор крутится хорошо, звук мотора не изменился, уровень масла в норме, чутка потемнело, но не сильно. В общем пока впечатления от Shell Helix HX6 10W-40 положительные, а дальше посмотрим.
Ну так нормальне мастило, десь колись вичитав що у Шелл гарна база яку вони використовують в своїй моторній оливі, а потім вже на властивості впливають присадку і кільки мінералки в %. Просто не бачу сенсу лити в Авео мастило по 1.5-2 тис. грн за каністру, для мене то перебор, а HX6 10W-40 останній раз купував біля 800 грн, що мене більш як влаштовує. Як буде регулювання клапанів зроблю фотку двигуна.
Згоден, щось у цьому є, я, до речі, ніколи не пробував Шелл бензин, треба буде спробувати. Єдине не зовсім розумію чого HX6 10W-40 зроблено в Туреччині, а наприклад, HX8 вже в Німеччині.
Ну таблиця це чудово, але вона в загальному показує, я онлайн конфігуратор який саме під твій мотор підбере в 2 кліка. ось називається Shell LubeMatch і все. І чітко отримуєш оливу згідно допусків, а також альтернативні варіанти.
И что, правда хорошее это масло? Хочу попробовать что-то новое.