+1 до адекватності уніки.
В мене кілька разів оцінювали ремонт - завжди адекватно.
Розкажу все по порядку:
1. Раз в 2010 році ДТП, по цивілці виплатили постраждалій стороні більше, ніж його шарабайка коштувала
Мені по КАСКО на сервісі нарахували під 20 тик, уніка запропонувала 17, я запропонував на сервісі - хлопці з радістю погодились (я так розумію, що вони спецом ціну задрали, щоб поторгуватися)
2. Задній бампер.
Взяв в брата на СТО калькуляцію з трішки завищеною ціною (знайшов найдорожчий бампер в інтернеті, додав 20% + роботи по фарбуванню і заміні порахували). Взагалі навіть не глянули на вартість - виплатили по безналу в повному обсязі.
3. Наїхав крилом, дверцятами, порогом на залізну хрінь. Подряпини, вмятини, дірки..
Взагалі нікуди не звертався. Поїхав відразу в Уніку. Аварійний комісар мене відразу впізнав. Сам порахував. Запропонував сервіси (видно їх за це схиляють, але він відразу сказав, що можна відмовитись, що я і зробив). Коротше нарахував він сам стілько грошів, що мені вистачило нормально поремонтуватися небрендовому сервісі. І навіть не дивлячись на те, що він відняв франшизу і 17% податку з доходів фізосіб. Гроші скинули на мій рахунок в банку.