П.С.Не такой уж и дотационный походу Донбасс
в статті мова йде про валютну виручку, її доля в Україні складала близько 30%, і це дійсно важливо для країни вцілому, але до дотацій це немає жодного відношення.
зи. і про пенсії - не мішайте все до купи, пенсії всі начисляються!!!!, але не виплачуються на непідконтрольних Україні територіях. як на мене - логічно, де гарантії що кошти на пенсії попадуть пенсіонерам?
Добавлено: 20 Ноября 2014, 00:04:18
Я так розумію ,що мова йде про окуповані території? А можеш сказати, які підприємства на окупованих територіях, роблять відчислення в пенсійний фонд?
Я вважав що днр та лнр підпорядкували їх собі...можливо, я помиляюсь.
ні, не помиляєшся . знаю, бо в нас там бізнес, в днр. ((( все чітко налажено - або податки в днр, або раптовий артобстріл саме в цьому районі.
зи. і схоже прийшла велика Ж в продуктові магазини. сьогодні ввечорі подзвонили, що банкам (єдиному там ощаду ) заборонено приймати інкасацію на окупованих територіях , а це чревато чим?. правильно. закриттям.магазинів . бо ніхто.налічку не буде.десь зберігати чи перевозити в укр. банки. я про великі супермаркети, де виручка Більше мільйона в день..
отака фігня, малята (((