Шановні жителі окупованого Донбасу!
багато "воплєй і соплєй" шириться мережею з приводу останніх указів, вставлю і своє. Співчуваю вам, але як на вашу думку в даній ситуації мала поступити українська влада?
1. звичайно не всі хто живе на Донбасі винні в тому що сталось. але... на референдум ходили? - ходили, захарченка (чи якого пуя) вибирали? - вибирали. щось не помітно було щоб хтось витсупав проти. починаючи з березня донбас демонструє своє небажання бути Україною, то навіщо Україні нав*язуватись? Хочете сердіться на мене, хочете -ні, але "жителі Донбасу" самі позвали лихо на свою і на нашу голову
2. останні дії української влади явно демонструють, що Донбас вона повернути не може, отже вас не розглядають як виборців, а звідси вам не треба платити пенсії і тд., а за ці гроші хоч якось покращити ситуацію на неокупованій території.
3. прогнозую, що влада буде будувати новий кордон України по межі окупованих територій. тому раджу вам, тікати звідти куди можете (якщо вважаєте себе українцем- то на Україну, а ні - то в рашку). тільки тікати треба зараз, бо скоро рашка перестане до себе пускати (нах їм зайвий головняк з біженцями). Звісно переселившись ви багато втратите, але збережете життя - я думаю це головне.
бажаю всім миру і здоров*я