Автор Тема: SIM-карты в Украине будут продаваться только по паспортам  (Прочитано 6403 раз)

Оффлайн AceUA

• Член клуба
Vanya66, ты чё, белены объелся?? чё к словам цепляться?? там написано конкретно то, что написано...нормальным людям прятаться не от кого и не зачем...и если введут обязательную покупку (как во многих цивилизованных странах) через доки или законодательно введут обязательную регистрацию уже существующих, то цивилизованные люди нормально к этому отнесутся, а те, кому мерещатся постоянные ущемления их прав и свобод будут конечно очень сильно возражать))) не стоит объяснять, что всё указанное (как и всё у всех на форуме) - ИМХО?? )))
...або псих, або геній...це дві крайності однієї і тієї ж сутності )))

Оффлайн Vanya66

• Старожил
  • Люблю Україну!
AceUA, З якого дива ти мені хамиш??  По іншому з людьми не вмієш розмовляти?
Vanya66, ты чё, белены объелся??
Кожний народ має право жити в своїй країні!!!

Оффлайн Andrew

• Старожил
  • Україна-Русь
Цивілізовані країни це ті в яких діють закони однаково для всіх,а є ті країни де здійснюється вибіркове правосуддя,але дехто так і не хоче цього зрозуміти.

зи при режимі де влада зрощена з криміналом,телефонну базу можна так використовувати,що аж майка буде заварачуватись...чи телефонні бази не гуляють в неті?
« Последнее редактирование: 01 Февраля 2014, 10:18:56 от Andrew »
Робиш - не бійся, боїшся - не роби, а зробив - не шкодуй!

Оффлайн Dimzzz

• Старожил
  • 1.6L, 16V, made from P.R.C.
Andrew,
Цитировать (выделенное)
зи при режимі де влада зрощена з криміналом,телефонну базу можна так використовувати,що аж майка буде заварачуватись...
100% , я против)

Оффлайн AVA

• Член клуба
Помимо контракта имею припейд с переадресовкой на основной. Припейд указываю при различных регистрациях. Когда кол-во звонков со спамом начинает задалбывать - меняю припейд.

Оффлайн Шах

• Постоялец
Помимо контракта имею припейд с переадресовкой на основной. Припейд указываю при различных регистрациях. Когда кол-во звонков со спамом начинает задалбывать - меняю припейд.   
З цього місця конкретніше, а то я про "пріпейд" не зрозумів..... Я би собі теж зробив так.. Але напиши, будь ласка, в лічку, щоб не абивати тут форум....

Оффлайн Vanya66

• Старожил
  • Люблю Україну!
як варіант цікаве рішення!)) А  в скільки обходиться утримання додаткового номера і яка плата йде за переадресацію?
Кожний народ має право жити в своїй країні!!!

!  Внимание! Размещение заведомо ложной информации (п.4.2(й) правил форума) будет наказываться в 2х кратном размере.