Автор Тема: Акція громадської непокори. Я хочу хороші дороги.  (Прочитано 7016 раз)

Шановні учасники автоклубу.
Звертаюсь до вас с проханням приєднатись до загальної акції громадської непокори.
В першу чергу я звертаюсь до автомобілістів м. Києва.
Мабуть кожен з вас в більшості щодня їздить дорогами м. Києва. Впевнений, що вам так само як і мені набридло, відчувати кожну яму та вибоїну на дорогах міста Києва. Я так само як і ви оплачуємо акциз при купівлі палива, акциз при купівлі шин та мито при купівлі автомобіля – усі ці мита та акцизи ідуть на покращення дорожнього покриття.
Останнім часом ідуть «ямкові роботи». Однак такі роботи я бачив ще за часів свого дитинства. А ми живемо у сучасному світі, в якому ями лопатою не латаються.
І мені це не подобається, я хочу пересуватись краще.
Тому звертаюсь до вас з проханням не бути байдужими та показати своє незадоволення не просто наклейками на авто, чи фото у соц. мережах ( можновладцям це байдуже так само як і народним обранцям), а дійсно свідомою громадською позицією.
Я не представник жодної політичної сили, я звичайний мешканець м. Києва та громадянин нашої держави. Мені просто набридло їздити та вбивати своє авто.
Якщо ви готові разом зі мною відстояти належне ставлення до себе – приєднуйтесь!!!

Я би хотів щоб від вашого клубу виступила ініціативна група на чолі з однією людиною (відповідальною на ваш розсуд, яка б могла оперативно працювати).

Дане повідомлення я розмістив на більшості тематичних форумах. Впевнений, ми зможемо з формувати активну групу.

Після цього ми узгодимо усі подальші дії.

Ми почнемо у визначеному порядку паралізувати роботи державних установ, а якщо це буде необхідним, ми паралізуємо увесь Київ. Аж до того моменту, допоки не отримаємо належне ставлення до себе. Впевнений, до нас за досить короткий час приєднаються не байдужі кияни, і ми зможемо показати приклад усій Україні, адже ми столиця України.

Чекаю ваших рішень, зв’язок зі мною через приватне повідомлення на форумі.

Для регіональних учасників – формуйтесь також у своїх регіонах, я вам передам контакти з інших форумів, для того щоб ви могли об’єднатись та підтримати киян, адже ми усі їздимо одними дорогами.

Для учасників, які пов’язані з юриспруденцію – зможете допомогти на добровільних засадах, ми будемо вдячні.

Жодних агітматеріалів політичних сил та лідерів не підтримую та не хочу бачити, тільки символіка автоклубу!!!!

Не будь байдужим до свого життя, адже історія починається саме з тебе!

P.S. Шановний модератор не будь байдужий, підтримай нас, не видаляй тему, а як захочеш зроби її важливою та швидкому розповсюдженню через приватні повідомлення. Я, та усі ми разом будемо вдячні тобі за це.

P.P.S. Для усіх бажаючих, послухайте Славка:
http://www.youtube.com/watch?v=qZ_o4usjlFY

Оффлайн PuNoDe

• Партнер клуба
  • Слава Україні! http://lentaua.org.ua
Йа за! Кто еще?
Гинекология, урология, УЗИ, дерматология.  (044) 496-96-01 Киев ул. Леваневского 9 "Профимед"
Авеоводам -- 10% скидка -- подробнее в личку ;)

Оффлайн Varlov

• Партнер клуба
  • Электрошокер
    • http://shokeru.com.ua/
я тоже не против

masja

• Гость
инициатива хороша, да что там - всю зиму думала, как бы мы все заговорили, только вот -
Для учасників, які пов’язані з юриспруденцію – зможете допомогти на добровільних засадах, ми будемо вдячні.
ну, почему наши юристы все жадные до денег и палец о палец не ударят без предоплаты, тут нужны серъезные юрконсультации, иначе все закончится банальными штрафами и "арештом майна", прошла я это уродство с нашим пенсионным фондом, который в этом году неожиданно на два месяца сократил период отчетности, и штраф, и борьба с ветряными мельницами - нам гроши для пакращення треба

Оффлайн leo970

• Пользователь
Да потому что теперешним юристам все по __  Они в етой неразберихе бабло лупят мама не горюй  :o Консультация от 100 грн еще что еще дороже )) Им пофиг поможет , нет . Бабло вперед !!!!!

Акция хороша !!! Я ЗА !!!! С каждого литра  в фонд дорог отчисляют 2.20 !!!!!  Закрадываеться впрос - ГДЕ ДЕНЬГИ ЗИН !!!!!! Пора спросить  !!!!!!!!
Ваше благополучие покажет Вам сколько у Вас знакомых !!! А Ваше падение в пропасть покажет сколько у Вас истинных Друзей !!!!!!

Оффлайн PuNoDe

• Партнер клуба
  • Слава Україні! http://lentaua.org.ua
Ну так,  что делаем?
Я не юрист, на пример...
Гинекология, урология, УЗИ, дерматология.  (044) 496-96-01 Киев ул. Леваневского 9 "Профимед"
Авеоводам -- 10% скидка -- подробнее в личку ;)

masja

• Гость
Ну так,  что делаем?
я бы прям завтра вышла, только если это превратится в прессуху, а потом этим жлобам еще и платить штрафы, чтоб они свои дачи строили по 1500 м.кв., они ж себя уже со всех сторон прикрыли законами и знаками, жаль, что наш форум аполитичен, а то б я сказала, куда нам идти и что брать

Доброго дня.
Якщо ви готові приєднатись - будь-ласка сформуйте ініціативну групу, і обов"язково з представником вашої групи, так буде простіше узгоджувати подальші дії
Планую щоб на протязі місяця зібралась кількість небайдужих людей, після чого ми разом визначемо подальші дії. Зараз поки я не хочу розголошувати деталі заходу - думаю самі розумієте що форум читають не тількі звичайні люди.

Дякую вам за небайдужість.

masja

• Гость
Андрей_Омельченко, судя по активности в этой теме - наши люди ездят по другим дорогам :D, а ваще проще пожаловаться друг другу, кто шо поремонтировал и поменял в машине после "евродорог" и дальше бить машину на этом г-не :-X, че там, бабла куча - поремонтируем, а вечерком дома - свет пока есть - по телеку очередную мурню посмотрим, пообсуждаем, как нам тяжко и баиньки...

Оффлайн ЩербачОК

• Старожил
Що робити, я так і не зрозумів...
Многа букаф, мало смислу...

П.С. Кожен раз заправляючись я сплачую транспортний збір.
Поки цей транспортний збір доходить до асфальту - його потрошку "щиплють" на різних рівнях...
Як на мене, то всі розуміють в якій країні живемо - хай щиплють, але не так багато...
На жаль, таблеток від жадності ще не винайшли.

Оффлайн Vitalych

• Старожил
  • LS 1,5 МКП, STAG-4+
Ми почнемо у визначеному порядку паралізувати роботи державних установ, а якщо це буде необхідним, ми паралізуємо увесь Київ. Аж до того моменту, допоки не отримаємо належне ставлення до себе. Впевнений, до нас за досить короткий час приєднаються не байдужі кияни, і ми зможемо показати приклад усій Україні, адже ми столиця України.
тут без юристів ніяк, адже тут пахне "криміналом"
Стаття 279. Блокування транспортних комунікацій
Цитировать (выделенное)
Блокування транспортних комунікацій шляхом влаштування перешкод, відключення енергопостачання чи іншим способом, яке порушило нормальну роботу транспорту або створювало небезпеку для життя людей, або настання інших тяжких наслідків,-

карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років.

може для координації створити сайт, чи якусь групу в соцмережах?

Оффлайн Sania_

• Старожил
  • Seat Cordoba Sport
Было бы прикольно если бы это была массовая акция и дейсвительно парализовать и не только Киев, а так скорее всего это закончится автопробегом.

Оффлайн mmalkk

• Старожил
  • Думайте о еде...
Андрей_Омельченко,  а в Харькове такую акцию устроить? ??? Мы тоже люди и тоже хотим хороших, без ямных дорог!
Жить, как говорится, хорошо. А хорошо жить еще лучше. Это точно (с)

Оффлайн Vitalych

• Старожил
  • LS 1,5 МКП, STAG-4+
а в Харькове такую акцию устроить?
думаю, що до акцій в Києві більше уваги чим в  регіонах (і з боку ЗМІ, і з боку влади)

Оффлайн mmalkk

• Старожил
  • Думайте о еде...
Vitalych, оно то понятно, столица как не как. А нам то, что делать прикажете :D ? К вам переезжать? Так там  и без нас тесно...
Жить, как говорится, хорошо. А хорошо жить еще лучше. Это точно (с)

Оффлайн Vitalych

• Старожил
  • LS 1,5 МКП, STAG-4+
тут в одній з тем пропонували не купувати "вітчизняні" (тіпа) авто в Укравто.
може перестати по дорогах їздити? ;)
чи бензин купувати?  dntknw
треба щось глобальне придумати. а то від перекривання доріг страждатимуть прості водії, а ніяк не чиновники Укравтодору (чи хто там бабло дерибанить).
тобто треба знайти - хто винен у такому становищі доріг і всіляко перешкоджати діяльності саме цих конкретних установ чи чиновників

Оффлайн ЩербачОК

• Старожил
тобто треба знайти - хто винен у такому становищі доріг

Ато ві ні знаїтє, кто вінєн?
Ну і цитата, для тих хто ще не здогадався:
"ні мажліва біз сліз дівітіся на трассу Адєса-Кієв"

Оффлайн Vitalych

• Старожил
  • LS 1,5 МКП, STAG-4+
ага, в нашій країні конкретних винуватців знайти важко. Адже бюджет готує Кабмін, де мають передбачати витрати на дороги (мабуть), затверджує Рада, а використовує кошти (мабуть) укравтодор

Оффлайн Andrew

• Старожил
  • Україна-Русь

тобто треба знайти - хто винен у такому становищі доріг і всіляко перешкоджати діяльності саме цих конкретних установ чи чиновників
дивно,а хіба ніхто не знає у кого зосереджина влада? хто призначає Кабмін?  :D
Доречі, дорога на Межигір"я в пристойному стані,так що сидіть дома і не...
Робиш - не бійся, боїшся - не роби, а зробив - не шкодуй!

Оффлайн Vitalych

• Старожил
  • LS 1,5 МКП, STAG-4+
дивно,а хіба ніхто не знає у кого зосереджина влада? хто призначає Кабмін?  :D
Доречі, дорога на Межигір"я в пристойному стані,так що сидіть дома і не...
то що блокувати Межигір*я?  :o це вже навіть не кримінал  :o там кажуть ПЗРК стоять

Оффлайн Sania_

• Старожил
  • Seat Cordoba Sport
устроить акцию "на будівництво шляхів  України" да всей страной по гривне скинутся, поставить перед кабмином пару мешков с деньгами, пусть им станет стыдно

Оффлайн Vitalych

• Старожил
  • LS 1,5 МКП, STAG-4+
ага, згорять від сорому  :'(

Оффлайн Sania_

• Старожил
  • Seat Cordoba Sport
 :D :D :D :D
вот только беда, у них не стыда не совести

Оффлайн -Yurik-

• Старожил
  • КИЕВ-Позняки
Если  все превратится в обычный автопробег - это уже достижение. Буду следить за развитием, если будет возможность и позволит мой маленький годичный" генерал" :D то обязательно поучаствую.
Мой кабинка бежать на "покращенних" дорогах )))

Доброго вечора шановні учасники.

Стосовно ваших зауважень.
Саме головне. Дану акцію я планую провести як дійсно акцію непокори та протесту а не автопробіг по дорогам міста - тоді не варто взагалі починати.
Стосовно шкоди звичайним громадянам. Насамперед, мені здається що на даний момент громадяни страждають значно гірше кожного дня, тижня, місяця. Загалом першу акцію необхідно провести таким чином, щоб заблокувати основні відповідальні держ установи, які причетні до цієї ситуації з дорогами. Це не значить що заблокується увесь Київ та стане, впевнений кияни з розумінням поставляться до цього.
Стосовно криміналу - КУ Стаття 39. Громадяни мають право збиратися мирно.

Стосовно регіонів. Я також наголошував про необхідність формувати активні групи у регіонах. Звісно це дуже складно, але це більш дієво.

Звісно, на перший погляд така річ видається нереальною та складною. Але ж пригадайте, колись в далекому дитинстві покататись на велосипеді видавалось також чимось нереальним.

Шановні, прошу не лишатись байдужими, якщо серед вас є бажаючі - дайте про себе знати. Роботи багато, і її варто правильно спланувати заздалегідь, щоб отримати бажаний результат.

Дякую усім.

!  Внимание! Размещение заведомо ложной информации (п.4.2(й) правил форума) будет наказываться в 2х кратном размере.