Автор Тема: У Києві понеділок(25.03) – вихідний  (Прочитано 5747 раз)

Оффлайн Andrew

• Старожил
  • Україна-Русь
http://www.pravda.com.ua/news/2013/03/24/6986309/

Понеділок, 25 березня, у Києві та Київській області оголошено вихідним днем для працівників бюджетної сфери, окрім медичних установ та структур, що задіяні у подоланні наслідків негоди.

Таке рішення за пропозицією КМДА було прийняте в неділю під час урядової селекторної наради щодо проведення заходів, спрямованих на подолання наслідків стихійного лиха в областях України, що постраждали у зв’язку з безпрецедентними снігопадами, повідомляє прес-служба КМДА.

Приватним підприємцям також рекомендують оголосити 25 березня вихідним днем в установах недержавної форми власності.
Робиш - не бійся, боїшся - не роби, а зробив - не шкодуй!

Оффлайн i.shelamov

• Старожил
Re: У Києві понеділок(25.03) – вихідний
« Ответ #1 : 24 Марта 2013, 13:18:22 »
интересно будет ли работать НБУ и ком. банки?

Оффлайн Palya

• Пользователь
    • Drive2
« Ответ #2 : 24 Марта 2013, 13:28:10 »
У природы, нет плохой погоды   vcool  Все на работу  bravo bravo bravo

Оффлайн ^edw@rd

• Член клуба
  • Seat Leon 2.0 FSI, АТ, Black
« Ответ #3 : 24 Марта 2013, 13:47:51 »
Ну какбэ логичное решение :)
з.ы. У нас в магазинах хлебушка ужо нема, зато бухла завались )

Оффлайн PuNoDe

• Партнер клуба
  • Слава Україні! http://lentaua.org.ua
« Ответ #4 : 24 Марта 2013, 13:51:58 »
Ну как всегда... Кроме медиков...
Гинекология, урология, УЗИ, дерматология.  (044) 496-96-01 Киев ул. Леваневского 9 "Профимед"
Авеоводам -- 10% скидка -- подробнее в личку ;)

Оффлайн Leksi

• Член клуба
  • Вот ща.... Докняпаю....
« Ответ #5 : 24 Марта 2013, 13:54:00 »
^edw@rd,

сходи в Сильпо что на круге (на Милославской)... 1,5 часа назад там хлеб был 100% - сам видел. Я вчера собственноручно хлебовозку к магазину помогал заносить :)

Добавлено: 24 Марта 2013, 13:55:20
а вот интересно - идти мне на рапоту или нет? шефу звоню - не отвечает... может поперся своей микрой в тяпницу на дачу и привалило там? гыгы
Владелец "пьяной Хонды"
Передо мной 3 кубика с буквами Б, Л и Я - пока не сложу слово СЧАСТЬЕ отсюда не уйду!

Оффлайн ^edw@rd

• Член клуба
  • Seat Leon 2.0 FSI, АТ, Black
« Ответ #6 : 24 Марта 2013, 14:07:56 »
Leksi, Я за ранее затарился :) чето в пятницу чуйка была )

Оффлайн Solid

• Старожил
  • Hominis est errare
    • АГНКС
« Ответ #7 : 24 Марта 2013, 14:10:01 »
а вот интересно - идти мне на рапоту или нет? шефу звоню - не отвечает... может поперся своей микрой в тяпницу на дачу и привалило там? гыгы
звонил дядька с дачи в Хотяновке, что за Вышгородом...
говорит занесло так, что калитку не могли открыть... еле откопали... в посёлке свет вырубился... на улице соседи ходят с лопатами... но без толку... чистить снег некуда... он везде... одной женщине сердце прихватило... так вызвали МЧС... приехали через пару часов на БТРе, увезли... а народ водиле БТРа любые деньги предлагает чтобы вытянул их до трассы
Мы в ответе за тех, кого приручили (с)

Оффлайн Andrew

• Старожил
  • Україна-Русь
« Ответ #8 : 24 Марта 2013, 16:51:31 »
гер вам, а не вихідний  :D  хто б сумнівався...

Киянам доведеться відпрацьовувати додатковий вихідний  :D

У Києві та Київській області робочий день з понеділка 25 березня перенесено на суботу 13 квітня.

Про це з посиланням на віце-прем'єра Олександра Вілкула повідомляє його прес-служба.

"З метою подолання наслідків стихійного лиха, яке сталося 22-23 березня 2013 року, а також раціонального використання робочого часу Урядом України прийнято рішення рекомендувати керівникам підприємств, установ і організацій Київської області та м. Києва (за винятком органів Пенсійного фонду України, Українського державного підприємства поштового зв’язку "Укрпошта") перенести у порядку і на умовах, установлених законодавством, для працівників, яким встановлено п’ятиденний робочий тиждень з двома вихідними днями, робочі дні з понеділка 25 березня на суботу 13 квітня", - сказав Вілкул.

Спеціальний режим роботи банків та їх установ у зазначені дні визначає Національний банк.

Крім того, керівникам підприємств, установ і організацій усіх форм власності рекомендовано виділити автомобільну техніку для ліквідації наслідків стихійного лиха.

Головам Київської обласної та міської держадміністрацій дано розпорядження забезпечити облік транспортних засобів для ліквідації наслідків стихійного лиха.

"Мінекономрозвитку, Мінфін, Міноборони, МВС, Мінрегіон, Мінінфраструктури, Київська обласна та Київська міська держадміністрації повинні подати узгоджені пропозиції щодо відшкодування витрат, пов’язаних з ліквідацією наслідків стихійного лиха за рахунок коштів резервного фонду державного бюджету", - сказав Вілкул.

Робиш - не бійся, боїшся - не роби, а зробив - не шкодуй!

Оффлайн Leksi

• Член клуба
  • Вот ща.... Докняпаю....
« Ответ #9 : 25 Марта 2013, 08:30:37 »
гер вам, а не вихідний

гер им, а не отработка!!! у нас сегодня рабочий день и я уже 45 минут сижу в офисе... так что 13 квитня у меня выходной!!!! Чупа-чупс им в рот.. Как в песне поется: "пососать полезно сладость перед сном!!!" гыгы
Владелец "пьяной Хонды"
Передо мной 3 кубика с буквами Б, Л и Я - пока не сложу слово СЧАСТЬЕ отсюда не уйду!

Оффлайн -Yurik-

• Старожил
  • КИЕВ-Позняки
« Ответ #10 : 25 Марта 2013, 08:56:04 »
Не знаю у кого там выходной, но я пишу с рабочего места. Пришлось встать в 6:30 и вот к 9:00 я на работе  :D
Мой кабинка бежать на "покращенних" дорогах )))

Оффлайн Branitar

• Модератор
  • Славься Динамо, ты лучше всех и мы с тобой
    • http://www.panda-rav.com/
« Ответ #11 : 25 Марта 2013, 10:42:50 »
а я просто дома, иногда El Principal меня удивляет  :)
Мальчик подошел и жестом показал, что его зовут  Хуан гыгы

!  Внимание! Размещение заведомо ложной информации (п.4.2(й) правил форума) будет наказываться в 2х кратном размере.