Мобильная версия форума для телефонов, коммуникаторов!Для всех, кто хочет держать руку на пульсе Авео клуба!
і ми на п'ятницю не згодні - сенс презентації в знайомстві , треба щоб усі були у зборі.....а ми будемо з дорогі - навряд чи а стані щось презентувати
Вы лучше в пятницу - тихонечко под гитарку у костра..... а в субботу пошумим
есть предложение: в место свежих огурцов и помидоров взять квашенную капусту и корейскую морковку капуста в ведре ~5 кг-6.4 грнморковь в ведре ~5 кг-9.....грн
и я про это подумал, а когда еще и попробовал... ням ням
А презентация в обязательном порядке???или можно и без неё,это так для уточнения.
вони такі свіжі як я буду на третій день зустрічі
DetKa, презентация желательно...
абсолютно підтримую ))))бо "свіжі" огірки і помідори зараз - вони такі свіжі як я буду на третій день зустрічі
5. степан рафаелович (2 ночи номер люкс) +200 грн9. AceUA+2 (люкс, 1-2 ночи (точно буду знать после 12-го )
дуже. прошу. під час знайомства. . дочекайтеся нас хтось тверезий в пятницю щоб ми не заблукали і не ночували в машині
Хорошо сказано))) Пишу из под рабочего стола))))
А можно презентацию на видео?
Вік... я все ж таки. сподіваюся .... Вік.. .
Сонечко! Не сип мені сіль на цукор.((( Дуже хочу, але не можу.(((
в цьому є й позитивний момент - базі лише за одну ніч платити треба а якщо серйозно, ви о котрій плануєте їхати з Києва, тобто навіть о котрій плануєте доїхати до Харкова (ну, всі по різному їздять)
не вірю