Автор Тема: гудіння машини в пробках  (Прочитано 5544 раз)

Оффлайн MI$H@

• Пользователь
гудіння машини в пробках
« : 04 Октября 2012, 09:47:42 »
Стране гудіння ніби безперервно тиснеш на клаксон але трохи тихіше (уууууууууу) типу того, але всеодно всі обертаються і розбігаються у сторони  думаючи що я подаю сигнал :) це колись було дуже рідко, я навіть багатьом казав що це машина так нервується у пробках  :D а тепер стало частіше. Проходить якщо заглушити машину, або просто почекати десь з 2-3 хв. но частіше я глушив і заводив. Хочу поїхати на діагностику, але думаю може в когось вже таке було, в чому причина?
 Це буває тільки коли машина рухається у пробках на низьких оборотах мотору, або на холостому ході.
« Последнее редактирование: 04 Октября 2012, 09:49:48 от MI$H@ »

Оффлайн Meverick

• Постоялец
Re: гудіння машини в пробках
« Ответ #1 : 04 Октября 2012, 10:46:01 »
Можливо вентилятор вмикаеться на високи оберти.

Оффлайн PAPPA

• Помощники папы Карло
  • Старожил
« Ответ #2 : 04 Октября 2012, 18:10:25 »
Скорее всего, при этом попадает в резонанс со своим кожухом, или затирает слегка о него. Простая диагностика - во время проявления открыть капот и послушать, бывает сам злектродвигатель гудит от внутренних траблов.

Оффлайн MI$H@

• Пользователь
« Ответ #3 : 07 Октября 2012, 10:20:07 »
звук напевне більше як ( Піііііі) як клаксон тільки тихіше і безпереривно, спрацьовує тільки і пробках коли помалу тягнешся або коли на холостому  довго стоїш, тобто низьких оборотах мотору.

Оффлайн PAPPA

• Помощники папы Карло
  • Старожил
« Ответ #4 : 09 Октября 2012, 10:11:15 »
MI$H@, давай видео со звуком.

Оффлайн MI$H@

• Пользователь
« Ответ #5 : 10 Октября 2012, 20:23:19 »
та треба буде якось записати, просто коли це стається то в пробці не дуже хочеш виходити з машини а тим більше і зняти на відео, просто пошвидше глушиш мотор і заводиш, ніби на деякий час помагає )))) я вже хочу коли це станецься зразу зі звуком приїхати на СТО бо словами цей звук не описати ))))))

Оффлайн electronus

• Старожил
« Ответ #6 : 10 Октября 2012, 23:49:40 »
MI$H@,
Какой пробег? Может доживает своё помпа? Или подшипник от чего-то из навесного оборудования?
Или один из натяжных роликов? Как давно менял ремни/ролики.
Обороты вентиллятора радиатора не зависят от оборотов двигателя, в отличие от вышеперечисленного...

Оффлайн MI$H@

• Пользователь
« Ответ #7 : 11 Октября 2012, 18:09:38 »
пробіг 98 тис. км роліки і ремні міняв десь на 80 тис. км . я думаю що це напевне якісь дріт від сигналки або сигналізації коротить, можливо у пробці нагрівається і розширюється і пробиває по корпусу машини, чекаю коли наступного разу таке станеться то вже добре прислухаюсь звідки іде звук, таке відчуття що з під капоту.

Оффлайн MI$H@

• Пользователь
гудіння машини в пробках
« Ответ #8 : 09 Февраля 2013, 21:41:52 »
так це був вентилятор, нарешті сьогодні вдалось почути цей звук якого небуло вже три місяця і оприділити походження )))

!  Внимание! Размещение заведомо ложной информации (п.4.2(й) правил форума) будет наказываться в 2х кратном размере.