Автор Тема: Провали педалі гальм.  (Прочитано 5350 раз)

Оффлайн morbid

• Новичок
Провали педалі гальм.
« : 29 Сентября 2012, 19:09:00 »
Всім доброго дня! Все почалось з того,що на швидкості 30 км\год було екстренне гальмування,після якого я поїхав далі і перед найблищим поворотом замітив що машина тормозить дуже слабо ,педаль гальм провалюється до кінця і потрібно було пару раз прокачати щоб зупинитись. Думаю лопнув тормозний шланг,але вийшовши з машини замітив як з заднього барабона тече гальмівна рідина. Заїхав до знайомого в гаражне СТО ,зняли барабан,а там гальмівна колодка чогось одна як нова,а інша стерта до металу,врезультаті чого циліндрик на одну сторону висунувся повністю і виганяв через себе гальм.рідину. Замінили циліндрик,гальмівні колодки(заодно з іншої сторони теж),долив рідини грам 150. Ручник він мені не підтягнув назад,каже хай там притреться через пару днів зроблю(тобто ручник взагалі зараз не працює). Виїжаю з гаража і замічаю що машина тормозить добре,але щоб почала машина тормозити педаль потрібно вижати докінця,тобто майже розпрямити ногу і немає звичного відчуття контролю гальмування(може від того,що педаль хватає в кінці). Але майстер сказав мені що це нормально і через якийсь час там все притреться і стане як було!!!

Хочу спитатись чи дійсно все так як він сказав мені,чи проблема в чомусь іншому? dntknw

Оффлайн PuNoDe

• Партнер клуба
  • Слава Україні! http://lentaua.org.ua
Re: Провали педалі гальм.
« Ответ #1 : 29 Сентября 2012, 19:48:15 »
morbid, спробуй прокачати систему
Гинекология, урология, УЗИ, дерматология.  (044) 496-96-01 Киев ул. Леваневского 9 "Профимед"
Авеоводам -- 10% скидка -- подробнее в личку ;)

!  Внимание! Размещение заведомо ложной информации (п.4.2(й) правил форума) будет наказываться в 2х кратном размере.