«Насколько я понимаю, собрание стихийно продолжается, сонные вы мои!»
Люди!Люди, человеки! Одумайтесь! Вон утро уже, так мы совсем тут с ума посходим… (с)
Товарищи, я сейчас работаю над проблемой поведения животных в условиях повышенной опасности. Так вот животные, моя милая, не уничтожают себе подобных. Тигр не есть тигра. Медведь не пожирает медведя, а заяц не убивает зайца! Вот к примеру если кит, если он ранен и не может всплыть на поверхность, чтобы глотнуть воздуха. Тогда другие киты, как бы, подплывают под него и выносят его на верх. Товарищи! Мы же топим друг друга!!! (с) мій улюблений фільм Рязанова *Гараж*щодо Сапожніка і Вадіка - Сапожніка знаю вже сім років, можу про нього сказати все саме краще - разом з*їла не один пуд солі, дружу з ним і його сім"єю
- з Вадіком проїхали вже Крим і Рим, ми друзі і в нас чудові відносини - так, він важка буває людина, інколи мені навить стукнути його хочеться
його проблема просто в занадто правильності і прямолінейності - але ж це його право і його життя - не нам його міняти (і чи взагалі потрібно?) - і я його люблю і сім"ю його люблю
для себе навіть не збираюся вибирати - тіпа якщо з тим дружу, то з тим не буду - якщо хтось з них вибере таку позицію - їх право - але досі жоден з них не сказав мені шо нам тепер не па путі
в даному конфликті не підтримую жодного - вважаю що їх впертість порождає цю чергову срань на форумі ...
все що могла зробити для владнання цього конфлікту - від себе зробила (ятд)
але при цьому в житті із задоволенням пожму руку і одному і іншому - тому що Життя- це Життя а не якийсь форум...
може для когось це виглядає як однією Ж на всі стільці - нехай - мені все давно пох на чужу думку
- я достатньо самодостатня людина і намагаюся жити правильно - тому якщо десь комусь шось не так - це проблеми того, кому десь колись шось не так
десь звучала фраза (не пам"ятаю в якої темі - шось з цих останніх) - шо ізбрані просять особисто адмінів чи модерів - і їм роблять - то я так, ізбрана
якщо мені шось не подобається - пишу модерам або Максу - і майже жодного разу мені не було відмовлено - якщо це не стосувалося звісно політики адміно-модераторства на форумі.
шодо політики адміно-модерів - приведу приклад - я думаю ще пам"ятають Сержа 2007, але навряд чи пам"ятають - чого він видалився... просто у модера на той ранок був паганий настрій, і Сержа забанили - а він як творча людина - людина раніма - і видалився - а ніхто особливо і не зупиняв. Тіпа зробив назло - кому? тім, хто його забанив - пох, а постраждали тільки ті, хто його насправді любили (умовно морально залишившись без Сержа на форумі)
в мене особисто достатня кількість гарних людей пішли з форуму саме із-за політики модераторства - і шо? хто їх зараз згадує? так, ми спілкуємся в реальному житті - але на форумі на їх місце прийшли інші... і все. все. крапка. незамінімих людей немає. і тим паче для форуму.
щодо політики Папи Макса - ЗАВЖДИ так було, що в будь якому публічному конфлікті між адміно-модерами і форумчанином звичайним Макс займав сторону адміно-модерів. Правильно це чи ні - з точки зору моральності - можливо ні (звичайно ж ми всі хочемо мати свою жилетку для паплакать в вищих інстанціях), щодо політики власника форума і дисціпліни - мабуть я його розумію - ну нах йому ці постійні срачі - одного разу ПОПУсти , а гавнасрачі виникають с переодичністю раз на два три місяці, більш крупні - пару раз на рік - ну воно йому треба?
Приклад - ви працюєте на роботі, вам не подобається, як ваш власник ставиться до вашого колеги - ви ж не йдете до директора і не кажете - ви уж поміняйтеся, бо мене дратують ваші правила на роботі - відповідь директора сподіваюся всі розуміють яка б була? Жоден самий лояльний директор не став би мінять свої правила - в кращому випадку хоча б вас вислухав - а якщо брати заганих директорів - то навіть рота б на цю тему ви б не відкрили. Прикро але факт.
хочу подчеркнуть, что здесь "частная лавочка" и сколько я здесь (дофига уже ) всегда было по принципу "не нравится- уходите".
бунтующим...
Ваша революция не первая и наверное не последняя. уходили пользователи молча или с подобными темами, уходили активные участники вежливые и не очень, уходили модераторы... смысл публичных обсуждений разбивается о стену "частная лавочка". немного не понимаю какой демократии вы добиваетесь и для чего?
повністю згодна - за сім років на форумі жодного кроку не було і не буде ніякої демократиї.
Як я до цього ставлюся? по принципу - не можеш змінити ситуацію - зміни до неї своє відношення.
Не скажу що на всі 100 відсотків мені ВСЕ пох - але знаючи, шо все так і залишиться - навіть не збираюся витрачати свої нерви на форум і на всякі розборки...
Krom, Тобі - я вже писала і ще раз наголошу - кожна нова тема на цю тему крім срача ніякої смислової нагрузки нести не буде - в тебе був єдиний шанс в твоїй темі правила форума - її засрали - далі більше нічого не буде (ну крім метання какашек
).
підведу ітогі
Мы собственно говоря здесь все боремся за место под солнцем! (с) той же Гараж Рязанова
цей варіант не пройде
- Жизнь состоит из одних вопросов. А так хочется, чтобы она состояла из одних ответов. (с)
Правила - не поміняються.
— «Я вам покажу». Что вы нам покажете?
— Он вам всё покажет!
— Мы вам ничего не позволим показывать! Мы вам сами всё покажем! (с) той же Гараж Рязанова Політика адміно-модерів - залишиться та ж сама.
Конфлікт Вадіко-Саподніка - тільки на їх совісті і тільки вони самі його можуть вирішити. (для тих, хто раптом засумнівається - пишу - це все моє ІМХО
)
зі. всім бажаю шоб у вас було настільки гарне, цікаве і ярке реальне Життя, шоб у вас не було часу перейматися гавносрачами на форумі