нема чого Авео обс...рати.
якби Авео не пройшло "дитячі хвороби" то й вашої захваленої Віди не було б. Бо Віда за великим рахунком - це Авео 2011 року, в якому вже нема "дитячих хвороб", а саме - радіатор не протирає, підвіска не бубонить (порівнював свою з поляцьким Авео 2010 року).
А косяки бувають на всякій машині (у мене наприклад брак датчика кисню на 1500 км),
навіть імениті марки відкликають авто з приводу браку (чого ніколи не буде із продукцією ЗАЗ)Поки ще Віда не зовсім "асимілювалась" то це ще напівАвео і нормальна машина, а поступово українські "коряві" ручки внесуть свій вклад. Я знаю з власного досвіду що таке продукція ЗАЗ - це як лотерея - одному везе, а іншому ні.
В цілому ж Віда повинна бути непоганою машиною, якби ще не українці її збирали. І не треба мене переконувати в тому яка прекрасна якість продукції ЗАЗ, я знаю що там все на найвищому рівні
а корейці косоокі недоумки.
Радий що у вас Віди прекрасні автомобілі без проблем. От коли кількість Від зрівняється з кількістю Авео, і кількість користувачів відафоруму досягне нашого, тоді можна буде порівняти статистику поломок, а так це чисто бла-бла-бла