ЮдЖУЛЬКА, если вы будете там к часу и начнете готовить еду, то у меня возникает вопрос... мы к часу навряд ли успеем подъехать... может к двум подъедем, если всё будет ок
как быть насчет продуктов, которые мы собираемся с собой везти?
конечно, хорошо бы было расписать, кто что и в каких объемах везет... чтобы не было как недобора, так и перебора...
те, що я почну готувати, буде з тих продуктів, яки ми закупимо
ми ж не їсти почнемо, а ГОТУВАТИ!!!!
Поки все закипить (це ж все ж таки 20 літрів!
) то як раз і продукти підтягнуться
как быть насчет продуктов, которые мы собираемся с собой везти?
конечно, хорошо бы было расписать, кто что и в каких объемах везет... чтобы не было как недобора, так и перебора...
Мені дуже б хотілося, щоб кожен написав, везе чи ні - щоб хоч трохи розуміти, чи витрачати ще кошти наприклад на соління, чи вистачить власних запасів
можно і без цього звісно - але так легше планувати і не витрачати зайвих коштів
воно наче б то багато і не треба - тільки овочі (картопля, морква та цибуля), соління (консервація) і салати(розписувати не обов"язково - це по бажанню.
із того, що бажано привезти, в кого є:
картопля - 10 кг
цибуля 6 кг
морква 6 кг
соління - 5-6 три літрових банки (огірки помідори) і пару баночок тіпа лечо, аджика, салатіки
Вадік, може зробиш розсилку?