Добро пожаловать на форум Авео Клуба!Не забывайте о правилах, и пожалуйста, не мусорьте, уважайте одноклубников!
м'ясо думаю що Степан Рафаелович купить і замарінує, якшо він не проти
ніхто не розбігся, ми просто ще іноді працюємо
ЮдЖУЛЬКА, Зачем?
AceUA, Пропить.
ЮдЖУЛЬКА, Malinka@snab, првет дорогие котелок могу организовать (есть такое), а вот триногу зайду седня гляну в гараж, где-то была, если никто не взял, зацеплю и её!
vovka@snab, итого получается кило 10-12 мясявы надо
AceUA, угу это так и есть где то тогда нада сразу прикинуть по сколько с человека денег сдавать чтоб люди ориентировались
по їжі. Рахую приблизно На шашлик приблизно 400 грам на людину, на 22 це 9кг м'яса по 60-65 грн це 550 гривен, це десь по 25 грн з людиниНа плов - 2 кг м'яса по 50 грн, 2 кг моркви 10 грн, 2 кг цибули - 10 грн, рис 2 кг - 20 грн, разом 140 грн - це десь по 7 грн з людини, овочі 100 грн - це огірки, помідори, перець, зелень - по 5 грн з людиниУха - риба є, картопля, морква всього десь на 20 грн, по 1 грн з людиниКартопля у фользі з салом - сало 30 грн, картопля 20 грн - по 2 грн з людиниВипівон кожен собі? На їжу приблизно 45-50 грн з людини Про випівон рішайте
та знов за рибу гроші - що? по 0,5 на чела? не луснете?
горілку беремо на всіх чи кожен собі?
та знов за рибу гроші - що? по 0,5 на чела? не луснете? 7-8 кіло з головой вистачить ми ж не один шашлик будемо їсти
мене взагалі хтось читає ? чи я в ігноре?!