Автор Тема: Син Януковича не міг знайти дорогу додому?  (Прочитано 2365 раз)

Оффлайн Vanya66

• Старожил
  • Люблю Україну!
Син Януковича не міг знайти дорогу додому? (відео)

Віктор Янукович-молодший серед білого дня зганьбився на очах журналістки. Як переповідає ТаблоID зі слів журналістки Ганни Грабарської, будучи п`яним, народний депутат не зміг знайти дорогу додому.

Отже, ця подія сталася 12 липня на вулиці Кропивницького, що в самому центрі Києва, біля Бесарабки.

Хитаючись та ледь пересуваючи ноги, додому іде Віктор Янукович-молодший - народний депутат і син президента України.

Вся поведінка народного обранця вказує на те, що Янукович-молодший перебуває в нетверезому стані.

Це відео було знято журналісткою Ганною Грабарською з громадського партнерства "Новий Громадянин", яка була вражена поведінкою президентського нащадка.

На відео зрозуміло, що Янукович намагається знайти двері свого будинку. Він живе на вулиці Кропивницького, 10.

Але зазвичай син гаранта заїжджає прямо на підземний паркінг, звідки ліфтом піднімається до квартири.

Тому не дивно, що "під градусом" Янукович-молодший не зміг ідентифікувати свій будинок.

Як зафіксовано на відео, син президента по черзі заходить у двері різних будинків по вулиці Кропивницького, аж поки не знаходить своїх.

Януковича супроводжує його друг (у чорній футболці з золотим годинником) і помічник (у білій футболці). Чоловік у піджаку - це, очевидно, охоронець Януковича-молодшого.

Всі вони по черзі намагаються допомогти Януковичу, коли він падає на стіну будинку. Охоронець підтримує сина президента, щоб він не звалився на землю. При цьому Віктор Янукович ще і брутально лається.

За розкладом Верховної Ради, у вівторок депутати включно з президентським сином мали працювати "в комітетах і фракціях".

Сам президент Янукович нещодавно похвалився вихованням своїх нащадків.

"Я вас запевняю, що мені не соромно за моїх дітей і онуків. Я хочу, щоб ваші діти були не гірші, ніж мої", - сказав глава держави, звертаючись до журналістів на прес-конференції чотири дні тому.

Відео Ганни Грабарської з громадського партнерства "Новий Громадянин"
« Последнее редактирование: 13 Июля 2011, 21:51:00 от m@x »
Кожний народ має право жити в своїй країні!!!

Оффлайн Vanya66

• Старожил
  • Люблю Україну!
Re: Re: Ландик розбушувався!
« Ответ #1 : 13 Июля 2011, 17:05:56 »
Воно ніби й нічого - всі ми люди і можем десь- колись напитись , але -- Сам президент Янукович нещодавно похвалився вихованням своїх нащадків.

"Я вас запевняю, що мені не соромно за моїх дітей і онуків. Я хочу, щоб ваші діти були не гірші, ніж мої", - сказав глава держави, звертаючись до журналістів на прес-конференції чотири дні тому.

Оффлайн Vlad1978

• Старожил
  • Жизнь прекрасна - спешите жЫть!!!
« Ответ #2 : 13 Июля 2011, 17:09:34 »
думаю для славян это не страшно, он же человек как и все мы, ему не чужды такие вещи. Лучше мирно блукать по улицам в поисках дома, чем с остервенением бить девчонку

Оффлайн PAPPA

• Помощники папы Карло
  • Старожил
« Ответ #3 : 13 Июля 2011, 17:13:57 »
Цитировать (выделенное)
Сам президент Янукович нещодавно похвалився вихованням своїх нащадків.
Тю, если бы мой сын стал сыном президента и депутатом ВР, я бы им гордился не меньше, пусть он хоть пол Киева по пьяни обстрогает, абы пьяным за рулем людей не давил.
О, Влад прав!

Оффлайн Vanya66

• Старожил
  • Люблю Україну!
« Ответ #4 : 13 Июля 2011, 20:04:15 »
Тю, если бы мой сын стал сыном президента и депутатом ВР, я бы им гордился не меньше, пусть он хоть пол Киева по пьяни обстрогает, абы пьяным за рулем людей не давил.
О, Влад прав!
і нічого страшного , що  він п"яний ходить в робочий час.... :D

Оффлайн Владюха

• Член клуба
  • Aveo Т-250 АТ black pearl
« Ответ #5 : 13 Июля 2011, 20:14:39 »
і нічого страшного , що  він п"яний ходить в робочий час.... :D
а вы не бухаете? я думаю у каждого есть моменты, которые он вспоминать не хочет, как ходил пьяным и его качало по сторонам, а еще гадил по кустам и т.д..... одно отличие между ним и нами - это публичность. а так, пусть бухает, какая разница. все пьют...... или все уже стали святыми? 

Оффлайн PAPPA

• Помощники папы Карло
  • Старожил
« Ответ #6 : 13 Июля 2011, 20:43:08 »
Vanya66, пока он бухает, он не делает ничего плохого простому народу, а вот когда трезвый шото затеет, тады ой.

Оффлайн Leksi

• Член клуба
  • Вот ща.... Докняпаю....
ну накушался человек.... или все непьющие такие? кто знает - что его сподвигло насинячиться?

вот только чета я "мультик" нигде не вижу... папа m@x постарался - подтер? ???
Владелец "пьяной Хонды"
Передо мной 3 кубика с буквами Б, Л и Я - пока не сложу слово СЧАСТЬЕ отсюда не уйду!

Оффлайн m@x

• Администратор
вот только чета я "мультик" нигде не вижу... папа m@x постарался - подтер? ???
эта, с наездами поосторожней. Ниче я не тетер.  zopa
Тебя на гугле, чтоли забанили? http://www.unian.net/ukr/news/news-445777.html

Оффлайн Leksi

• Член клуба
  • Вот ща.... Докняпаю....
m@x,

я без наезда! я - вопрошающий.. :) просто по смыслу поста ТС - должна быть или ссылка на новость, или на видеоролик... А нифига нету и внизу сообщение о твоей правке поста. Я и подумал - форум апполитичен, ты и потер ссылки... ???

вот так вгот с утра пиндюлей ни за шо отгреб... гыгы гыгы
Владелец "пьяной Хонды"
Передо мной 3 кубика с буквами Б, Л и Я - пока не сложу слово СЧАСТЬЕ отсюда не уйду!

Оффлайн PAPPA

• Помощники папы Карло
  • Старожил
m@x, так и я не вижу. А у ТС еще и ссылка есть? Отакої!

Оффлайн absurdum

• Старожил
  • in corpore
Нехай п'яний гуляє, де хоче. Це справа життєва, як казав пан Карлсон.  Головне, щоб поводився адекватно і не займав перехожих. Щодо виховання останнього папєнькою, ніяких ілюзій щодо якості такого виховання виникнути просто не може. Звичайно, якщо в нього не було вихователя-француза :)
Миша: Хочеш купатися?
Толя: Я стрілять хочу!

Оффлайн Dr_Zhalnin

• Член клуба
  • Админ Ssang Yong Club Ukraine
    • http://ssangyong-club.org/forum/
absurdum,  не совсем...за границей за такие выходки нащадкыв начальники перед камерами извеняются))
http://ssangyong-club.org                                    Ssang Yong Club Ukraine

Оффлайн $talker

• Старожил
  • Танцую. Но плохо...

Оффлайн Ruslan30

• Пользователь
  • АVEO 1,5 черный металик (2008 год)
Он депутат ВР и сын президента  должен быть образцом для народа. И если выпил изрядно так зделать так чтоб некто невидиел. А охрана должна попытаца его спрятать а не улыбаца по сторонам ЭТО МОЕ МНЕНИЕ

_Kolobok_

• Гость
Нахождение в общественных местах в нетрезвом виде - это админ нарушение.

Оффлайн -Yurik-

• Старожил
  • КИЕВ-Позняки
absurdum,  не совсем...за границей за такие выходки нащадкыв начальники перед камерами извеняются))
И увольняются, чтоб не позорится, а у нас медали скоро начнут вешать за такое. В нормальной стране такого "главы" даже не было бы как у нас.
Сами виноваты во всем.
Мой кабинка бежать на "покращенних" дорогах )))

Оффлайн Andrew

• Старожил
  • Україна-Русь
хай бухає...якщо це найкраще що у нього виходить...країна повинна знати своїх героїв.
Робиш - не бійся, боїшся - не роби, а зробив - не шкодуй!

Оффлайн m@x

• Администратор
Leksi, PAPPA, я точно также не вижу у ТС ссылок. copy - paste, обычно, ссылок не оставляет. Как первый день в и-нете, чес слово  :D

Оффлайн absurdum

• Старожил
  • in corpore
Забань його на місяць  :D
Миша: Хочеш купатися?
Толя: Я стрілять хочу!

Оффлайн ЧЕХ

• Член клуба
  • ПІВНІЧНА ФАЛАНГА
Быдло и есть быдло!!!!!
Мама дворничка, папа алкаш......и в кого я такой интелегент bad bad

Оффлайн Andrew

• Старожил
  • Україна-Русь
Быдло и есть быдло!!!!!
Мама дворничка, папа алкаш......и в кого я такой интелегент bad bad
даремно Ви так...для багатьох людей це еліта...
Робиш - не бійся, боїшся - не роби, а зробив - не шкодуй!

Оффлайн Владюха

• Член клуба
  • Aveo Т-250 АТ black pearl
не всякое нахождение.... если человек ничего не делает, а просто нормально идет - нет правонарушения.

!  Внимание! Размещение заведомо ложной информации (п.4.2(й) правил форума) будет наказываться в 2х кратном размере.