Sergey6683,
о чем я раньше и писал.... ТО платили раз в 2 года.. а страховка - кажен год... вот, ИМХО, и будем кажен год еще и по "прикормленным" СТО бегать.... А там разговор один: "шота она у вас выхлопом попукивает и поворотом помаргивает... наверно неисправна..." и, естественно, N-нная сумма фантиков сразу маштнку "ремонтирует"... Так что - ничего не изменится... только "концы" придется искать новые... Не, ну а шо? Жить хорошо, а хорошо жить дано не каждому!
Я завжди був налаштований критично, але тут я оптиміст. Думаю, якщо навіть буде зав'язка сертифікованих фахівців на страховиків, все одно результат буде кращим.
Сіль у тому, що якщо зараз МРЕВ ємонополістами у галузі проходження ТО, то між страховиками є потужна конкуренція. І ті страхові, які не зможуть швидко налагодити контакт з ТО, роблячи процедуру проходження безболісною для страхувальника, будуть випадати з ринку.
І навпаки - клієнти будуть йти до тих страхових, які будуть легко і швидко організовувати проходження ТО (навіть підзрюю, що такий техогляд буде робитися формально - як зараз).
Питання ж не в тому, щоб щось зробити безкоштовним. Халяви ніколи не було і не буде. Питання в тому, щоб якусь послугу зробити швидкою, зручною, та за справедливою і офіційною ціною.
Для мене принциповм є те, що коли я приходжу до страхової компанії і плачу в касу 500 гривень за послуги техгляду, я хочу, образно кажучи, щоб мене цілували в дупу, а не я повинен цілувати - як це відбувається зараз в МРЕВ.