ЮдЖУЛЬКА, добавила.
Встречная просьба - можно более развернутый ответ по этому поводу: кто? как? когда? где? что именно и кто именно не достоин звания модератора
Ань, щоб бути чесною - я не буду конкретно описувати де і що мені не подобається тому що вважаю що це розмова не для форума
скажу так - в мої перші чотири роки на форумі я писала (і не тільки я) в сотню разів більше, в тому рахунку і нісенітниці, і ніхто не видаляв це, не виписував попередження, не тикав мене носом, я не підбирала слова, писала перше що спадало на думку і це було весело. (звісно ж як на мене).
Можна сказати що мене і зараз не тикають, але ж я майже і не пишу.. Бо мені не подобається коли в мене статус *під наглядом*, чи попередження. Хоч це як би і не має значення, і тим не менш мені це не подобається. В мене вже немає ні до кого жодної претензії, бо як то воно - не можеш змінити обставини - зміни відносини до них. Змінила
І ще. Багато з *тих* форумчан в реальному житті пересварилися, і склалася дивна ситуація - якщо пишеш одному - інший перестає спілкуватися. Мене це трохи напрягає. Звісно ж це особисті справи тих людей, але іноді бувають неприємні моменти.
Що до уходів з форума - більшість на мою думку спровоковані.
Ну якось так. З телефону не зовсім зручно писати - пальці не встигають за думками