Автор Тема: Легенди нічної варти / Legend of the Guardians: The Owls of Ga'Hoole (2010)  (Прочитано 5755 раз)

Оффлайн absurdum

• Старожил
  • in corpore

Кіностудія / кінокомпанія: Warner Bros. Pictures, Village Roadshow Pictures, Animal Logic
Режисер: Зак Снайдер
Актори: Джим Стерджесс, Джоел Едгертон, Хьюго Вівінг, Едріенн Дефар, Річард Роксбург, Девід Венем, Хелен Міррен, Міріам Марголіс

Сюжет:
Після отримання титулу генія екранізацій режисер "300 спартанців" та "Хранителів" Зак Снайдер взявся за адаптацію дитячої серії фентезі про світ сов, в якій налічується цілих 15 книжок. Фільм "Легенди нічних стражів" є екранізацією перших трьох томів про пригоди Сорена - маленької сови, яку випадково виштовхнула з гнізда сестра, після чого його викрав патруль військової академії Сен-Аеголіус, аби зробити з нього тупого і слухняного зомбі для армії їх повелителя. В академії, де учнів на вечір віддають на поталу кажанам-вампірам, аби у них не було сил втекти, Сорен знайомиться з кільком іншими нещасливцями і разом вони продумують план втечі на легендарне Велике Дерево Га'Хуул, де, за чутками, збирається армія повстанців.

PS: Дуже гарний мульт. Сюжет на четвірку, але намальовано на п'ятірку з плюсом. Треба це бачити... Деталізація персонажів та оточувальної середи, їхня міміка, уповільненні зйомки - все на висоті. Досить жорсткий мульт, але він для сімейного перегляду, звичайно.   
« Последнее редактирование: 31 Января 2011, 10:16:50 от absurdum »
Миша: Хочеш купатися?
Толя: Я стрілять хочу!

Оффлайн Славік

• Старожил
  • Ми не одні. (За нами спостерігають))))
Очень неплохой мльт.

Оффлайн ann77

• Старожил
  • Нюта;)
Мы пошли на него совершенно случайно (в АЙМАКСЕ смотрели). Думали, что взяли билеты на Обитель зла,  заходим - а в зале полно деток=)))
Мульт очень классный, в аймаксе - вообще красота! Добрый, нетупой сюжет + очень классно нарисован.

Оффлайн ^edw@rd

• Член клуба
  • Seat Leon 2.0 FSI, АТ, Black
Полностью согласен с Игорем, классно нарисован, если это можно вообще назвать рисованием :)

Оффлайн AceUA

• Член клуба
...смотрел уже на ДВД...фильм красивый однозначно...жду блю-рей-рип что бы насладиться полным ШД качеством...
...або псих, або геній...це дві крайності однієї і тієї ж сутності )))

Оффлайн absurdum

• Старожил
  • in corpore
Полностью согласен с Игорем, классно нарисован, если это можно вообще назвать рисованием :)
Ну, звичайно термін "намальований" вже не підходить для цього...і це вже взагалі мультфільмом не назвеш. Коли дивився іноді було відчуття, що то натуральні зйомки.

Оффлайн Gosha orange

• Член клуба
  • ...яскравий AveйkO...(БЕЗ ГБО))
ооочень понравился)))
картинка на все 5+++
Honda Accord 2.4 ___ [ місто-герой КИЇВ ] ___  ...breathe deep, race hard... https://e-drive.com.ua/@Gosha_orange/cars

Оффлайн Andrew

• Старожил
  • Україна-Русь
де лінк? :D
Робиш - не бійся, боїшся - не роби, а зробив - не шкодуй!

Оффлайн absurdum

• Старожил
  • in corpore

Оффлайн Andrew

• Старожил
  • Україна-Русь
Пане,Ігоре...не їде dntknw

Оффлайн Zоофилка

• МИСКА
  • Мисс Авео Клуб 2010
  • swEEt
Ой, шикарнейший же мультик!!!
Сижу, вспоминаю - мурашки по коже. Вот ведь нарисовали, а?)))
Каждое пёрышко, каждую жилочку видно... Каждый персонаж запомнился...
И сюжет достойный, очень "воспитательный"!

пол-совы (с)  ugaga

Оффлайн absurdum

• Старожил
  • in corpore
Пане,Ігоре...не їде dntknw
Тиснеш на посилання, потрапляєш на сторінку, там внизу є посилання на великий файл з розширенням avi. Чи тебе взагалі не пускають на ресурс?

Оффлайн Andrew

• Старожил
  • Україна-Русь
absurdum beer2
вже поїхало...зранку щось там глюкало :D

Оффлайн Gosha orange

• Член клуба
  • ...яскравий AveйkO...(БЕЗ ГБО))
жалею ток, что в 3Д не пошел((((
Honda Accord 2.4 ___ [ місто-герой КИЇВ ] ___  ...breathe deep, race hard... https://e-drive.com.ua/@Gosha_orange/cars

Оффлайн zwz

• Старожил
  • Aveo I res LS седан
Мультик суупер!!! (y)
Молчание не всегда доказывает присутствие ума, зато всегда доказывает отсутствие глупости. © Пьер Бауст
телепон: 095-469-нуль4-4нуль

!  Внимание! Размещение заведомо ложной информации (п.4.2(й) правил форума) будет наказываться в 2х кратном размере.