Я имею ввиду ситуацию, когда "нормальный человек" вместе с уродами избивает прохожего, а потом пьет отобранную у него водку.
Жаннуся, а чого ти маєшь на увазі самє такий випадок?
а візьми інший - наприклад чиясь дочка (дуже порядна, культурна і вихована) іде... ну хай з театру... і знайомиться з хлопцями (тільки не потрібно казати шо порядні дівчатка на вулиці не знайомляться
) - доречі ,хлопці зовні гарні, і на них на чолІ не написано що вони уроди
і хлопці *брешуть* що в них свято і пропонують випити за здоров"я іменинника.
ну хто з батьків дасть 100 % гарантію, що дитина відмовиться? тільки не треба казати - що самє МОЯ дитина такого ніколи не зробить... як то там... ніколи не кажи ніколи... І одного випадка із 100 % достатньо щоб загинула невинна дитина...
зы: оказатися - опинитися
я прийму до уваги
Юль ты меня конечно извини, но я выскажу мнение - если среди уродов могут оказаться мои дети - то метиловый спирт надо пить мне как тому кто это допустил своим не воспитанием.
Саша, вибачаю.... може мене не зовсім вірно зрозуміли, але я не мала на увазі що ТВОЇ діти будуть знущатися над людьми, я мала на увазі як раз такі випадковості, які при всьому бажанні не може передбачити жоден із батьків.... і не забувайтеся... зовні (наприклад вдень) *уроди* для суспільства можуть бути дуже успішними людьми (прикладів - більш чим достатньо) - навчатися в інститутах ,товаришувати з вашими вихованими дітьми... А ввечорі бути тим, ким є в сюжеті... І ніяке виховання не збереже чиюсь дитину від самє такого рода випадковостей....
Від тюрьми і від суми не зарекайтеся......
Для батьків, які дуже впевнені в тому що вихованням захистять свою дорослу дитину від будь чого - подивіться фільм
*Девочка* - як раз про дуже виховану дівчинку
або старий радянський фільм -
* Дорогая Елена Сергеевна* - про дуже вихованих і *правильних хлопчиків*
і казати шо то кіно а то життя безглуздо.... як то... Пути Господни неисповедимы.....
І взагалі... якє б воно не було уродіще... для когось вони все одно є діти. Пагані, важкі - але все одно - ДІТИ!. З яких це пір СМЕРТЬ стала мірою виховання?
Куди котиця світ....